Hlavní obsah
Článek

Helaina Morgan se dostala do finále Miss Velké Británie, přestože ji celý život řadili mezi boubelky. Třicetiletá managerka sociálních sítí z Boltonu se tím ale nenechala převálcovat a v soutěži krásy půjde hrdě do plavek.

Na první pohled byste se nad postavou Helainy nejspíš ani nepozastavili. Možná nemá míry 90-60-90, ale rozhodně jde o půvabnou ženu normálních křivek. Přesto už od dětství bojovala se svou body image.

Celý život o sobě kvůli své figuře pochybovala, ale nyní si je sama sebou jistá víc než kdy dřív. Své křivky miluje a hrdě je vystavuje v plavkách na sociálních sítích.

„Je mi ctí, že mohu reprezentovat ženy s křivkami. Už jako malá jsem byla baculka a nikdo takový v soutěžích krásy nebyl. Vyrůstala jsem na přelomu tisíciletí, kdy ideálem krásy byly velmi štíhlé postavy,“ svěřila Daily Mirror.

I když ji váha dříve trápila, Helaina našla balanc, který jí vyhovuje, a vyznává zdravý životní styl. To, že má velikost L, ji netrápí, ovšem index tělesné hmotnosti, to je jiná. Se 165 cm má 86 kg, a tak je podle BMI obézní.

Pochopitelně Morgan takové označení ranilo, ale dnes už nad tím jen vrtí hlavou. „I když jsem měla velikost S, měla jsem výrazné křivky. Mám zkrátka takový typ figury, je to v genech,“ dodala.

Ve formě se Helaina udržuje cvičením a boxem, což je její vášeň. Jí zdravě, reguluje si porce a celkově se zkrátka cítí skvěle a zdravě. Samu sebe by zařadila mezi ženy střední postavy. A už se nemůže dočkat, až tu svou předvede na jevišti ve finále britské soutěže o královnu krásy.

Co si myslíte o Helaině a její účasti v soutěži krásy? Fandili byste jí, nebo v ní podle vás nemá co dělat? Hlasujte v naší anketě!

Co říkáte na figuru Helainy?
Rozhodně nepůsobí obézně!
12,6 %
Skvělé, že je v soutěži holka „krev a mlíko“.
75,6 %
V soutěži krásy se svou postavou nemá co dělat.
11,8 %
Celkem hlasovalo 3460 čtenářů.
5
fotek
Související témata:
Helaina Morgan

Další články

Načítám