Hlavní obsah
Článek

O kryptickém těhotenství je v poslední době stále více slyšet. Jde o případ, kdy je žena těhotná, ale nemá žádné příznaky ani bříško. To se buď projeví až v pokročilé fázi, nebo třeba vůbec. Jako se to stalo Destiny Stephens-Coull z Essexu, která zjistila, že je v jiném stavu, až když jí začaly kontrakce.

Destiny byla na univerzitě, žila se svou maminkou a k tomu měla brigádu v restauraci. A jako každá jiná studentka o víkendech vymetala večírky v sexy outfitech.

V dubnu 2022 se ale během její směny v restauraci stalo něco nečekaného. Začaly jí menstruační bolesti, i když měsíčky měla mít až za dva týdny.

Na toaletě pak začala hodně krvácet. „Bylo to jako scéna z hororu, takže jsme hned jeli na pohotovost. Ze ztráty krve jsem omdlela a probudila se se sestrami nade mnou,“ popsala Destiny pro britská média.

Zeptali se jí, jestli je těhotná, a ona odpověděla, že ne. Jenže byla, a sice v šestém měsíci. A ani o tom nevěděla.

Studentka okamžitě zpanikařila, protože se nechovala jako těhotná. Na večírcích pila alkohol a tančila. Nechápala, jak je to možné.

Destiny znovu omdlela, ztratila mnoho krve, a musela dostat několik transfuzí. Když se znovu probudila, ke svému překvapení měla vedle sebe synka.

Ten přišel na svět o 10 týdnů dřív, než měl, nevážil ani dvě kila a v prvních měsících bojoval o život. Měl mimo jiné krvácení do mozku a v nemocnici zůstal až do srpna 2022. Dnes se má dvouletý Kingsley čile k světu.

Destiny přiznává, že se u ní mateřské instinkty neobjevily hned, protože neprošla těhotenstvím a nezažila kontroly u gynekologa ani tzv. baby shower.

Až když syna poprvé držela v náručí a mohla ho nakrmit, došlo jí, že je maminka. Destiny se také bála, že ji okolí odsoudí, protože je příliš mladá, ale všichni prý byli velmi milí.

Mladé mamince řekli, že bude mít Kingsley možná problémy s mluvením a chůzí, ale chlapeček se navzdory předpokladům vyvíjí velmi dobře. Destiny je vděčná, že jsou oba v pořádku.

„Kdyby mi někdo řekl, že se v 21 stanu maminkou, poklepala bych si na čelo. Slýchávala jsem o kryptickém těhotenství, ale nikdy by mě nenapadlo, že se to stane i mně,“ dodala na závěr spokojená maminka.

Související témata:
Destiny Stephens-Coull

Další články

Načítám