Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejkontroverznějších matek v Británii Sarah Burge (63) odhalila, že utratila neuvěřitelných 14 a půl milionu korun za 27 operací a nespočet kosmetických ošetření, aby vypadala jako její 20letá dcera. Na úpravách obličeje je doslova závislá, jejím cílem bylo proměnit se v žijící barbie.

Před deseti lety se dokonce dostala na titulní strany časopisů kvůli své závislosti a neskutečných částkách, které investovala do plastických operací. Od té doby utratila další téměř 3 miliony korun ve snaze dosáhnout věčného mládí.

Matka tří dětí vyvolala kontroverzi už v roce 2010, když své starší, tehdy 15leté dceři Hannah, aplikovala botox do obličeje. Tehdy utrácela průměrně 600 tisíc korun ročně na udržování svého vzhledu, začala přitom už ve svých 26 letech.

„Nyní používám botox, abych zabránila stárnutí svého obličeje. Jsem odhodlaná vypadat ještě mladší než moje dvacetiletá dcera Poppy,“ řekla matka časopisu Closer. „Není to tak, že bych jí záviděla. Jsem ráda, že je krásná. Ale chybí mi, že nemám ten mladistvý lesk. Ona je moje trvalá připomínka toho, jak chci vypadat,“ vysvětlila s tím, že na plastických operacích a úpravách obličeje je závislá. „Jakmile ochutnáte zlepšování svého vzhledu a víte, co je možné, chcete v tom pokračovat.“

V roce 2012 dala Sarah svojí mladší dceři Poppy dokonce poukázky na plastické operace, a to jí bylo pouhých sedm let. Navíc jí darovala poukázku na zvětšení prsou v hodnotě kolem 200 tisíc korun. Poppy je zatím nevyužila, ale její matka trvá na tom, že jsou „k dispozici“, pokud je bude chtít.

Sarah stále dává Poppy botox a výplně, včetně těch do podpaží, aby „zastavila pocení“. „Jak to vidím já, operace je posilující způsob, jak převzít kontrolu nad svým vzhledem. Moje dcera není zdaleka tak posedlá svým vzhledem jako já. Je na dobré cestě stát se kvalifikovanou pilotkou – je vyrovnaná a vede si skvěle,“ řekla Sarah, která je bývalou Playboy Bunny a jež vlastnila swingers klub v Londýně.

Další články

Načítám