Hlavní obsah
Článek

Matka BobbieJo Houston (39) z Velké Británie se rozhodla pro velmi odvážný krok a smíchala několik domácích samoopalovacích krémů, aby dosáhla bronzového vzhledu. Její plán však nevyšel podle očekávání. Místo vytouženého opálení skončila s barvou pleti připomínající Shreka.

Maminka si na vlastní kůži zkusila, že experimentovat s opalovacími krémy je jedna velká blbost. „Chci varovat všechny bledé modelky toužící po opálení,“ řekla žena, která si namazala na obličej různé samoopalovací krémy. Místo vytouženého opálení to vypadalo, že jí jde spíš o život.

„Všechno je úplně špatně — zelenám čím dál víc,“ ukázala svou avokádově zbarvenou tvář více než milionu ohromených diváků na tiktoku. Hnědovláska přiznala, že si na kůži nanesla vrstvu samoopalovacích krémů od různých kosmetických značek v naději, že dosáhne čokoládového vzhledu.

„Modlím se, aby to po umytí nebylo stále zelené. Jsem jako zlomyslný Grinch, mám strach,“ dodala. Směs si na obličeji nechala přes noc a bohužel se její vysněné opálení změnilo v temnou noční můru.

Ve videu, které má více než 5,3 milionu zhlédnutí, se snaží smýt falešné opálení z obličeje. „Nemyslela jsem si, že se tohle může stát. Kdybych věděla, že to dopadne takhle, nenechala bych to na sobě tak dlouho,“ vysvětluje s tím, že chtěla odpoledne vzít svoji 19letou dceru na luxusní výlet, ale s tímto obličejem ani nemůže vylézt z domu.

Lidé na internetu ji přirovnávali k Shrekovi, Grinchovi, ale také k postavě Rossa ze seriálu Přátelé, kterého hrál David Schwimmer, jenž si po dvou neúspěšných samoopalovacích sezeních omylem zvolil spálený měděný odstín. „Proto se nepouštím do samoopalování. Raději zůstanu bledá,“ dodala další z komentujících.

Naštěstí BobbieJo nebyla s tímto problémem v ohrožení života. Ve skutečnosti prý reagovala velmi rychle a podařilo se jí umýt obličej téměř zpět do normálu. „Je to vlastně v pořádku,“ ujistila online publikum v příspěvku. „Mohu se obléknout… a nebudu zelená,“ dodala maminka, která šokovala celý tiktok a lidé si mysleli, že jí jde dokonce o život.

Související témata:
Samoopalovací krémy

Další články

Načítám