Hlavní obsah
Článek

Stylová maminka Geriiee Lamb poslala na TikToku vzkaz všem hejtrům, kteří se jí posmívají za to, že obléká svoje dítě jako panenku. Na oblečení její malé dcery má totiž jasný názor.

Malá Romy je jen pár měsíců stará, ale už vlastní rozsáhlou sbírku obrovských mašlí, kterými ji rodiče zkrášlují. Předčasně narozená dcera také nosí džínové bundy, stylové kostýmy, roztomilé svetříky, a třeba i ponožky s obrovskými volánky ve všech barvách duhy.

Mladá maminka zveřejnila sérii fotek, na kterých je dcerka v jasně růžové teplákové soupravě a nadýchaných sandálech z umělé kožešiny. „Moje dcera prostě není ‚takový typ holky‘, aby byla oblékána ‚jako miminko‘,“ řekla maminka. Další kousky v jejím luxusním šatníku zahrnují bílý top s logem ve stříbrné barvě či roztomilé šaty té nejdražší značky v zářivě žluté.

„Některé kousky se prodávají online za více než 2700 korun, ale já jsem je pořídila pouze za 120 korun na online platformě, která umožňuje uživatelům prodávat, kupovat a vyměňovat oblečení, obuv a doplňky,“ vysvětlila Geriiee.

Ve skutečnosti se Romy stala takovou malou módní ikonou. „Moje dítě se stalo ambasadorkou pro That Bow Though, značku doplňků, která se specializuje na designové mašle,“ vysvětlila. I když je Romy stylová, její šatník, který někdy ladí s oblečením její maminky, není po chuti všem.

Poté, co Geriiee zveřejnila video na TikToku, které mělo téměř 280 tisíc zhlédnutí, objevila se pod ním řada negativních komentářů, kde lidé matku kritizují. Více než 1 000 lidí sdílelo své názory na její oblečení.

„Je rozkošná. Ale není toto oblečení pro ni příliš těžké?“ napsal jeden z komentujících. „K smíchu,“ vyjádřil se o módních kreacích další. „Aspoň je vidět na kilometry daleko, oblečky jsou roztomilé, jen ne na každodenní nošení, možná později, až třeba začne chodit,“ přidal se jiný komentující. „Krásné miminko, ale představuji si, že ten obleček moje dítě poblinká,“ zasmála se další maminka.

Naštěstí se objevilo i spousta fanoušků, kteří matku podpořili. „Není to můj šálek čaje, ale dělej, co chceš, protože to je to jediné, na čem záleží. Holčička je krásná,“ nemohl jeden z fanoušků překonat roztomilost malé dcerky. „Proč se lidé prostě nestarají o své vlastní věci! Dítě je zdravé a šťastné, to je to jediné, na čem záleží,“ připomněl další. „Pokračuj v oblékání SVÉHO dítěte, jak chceš, protože je TVÉ. A je prostě rozkošná,“ napsal módní nadšenec na sociálních sítích.

Poté, co byla kritizována za to, že obléká své dítě „jako panenku“, poslala všem jasný vzkaz: „Tyto oblečky nejsou těžké a Romy v nich samozřejmě nebývá celý den, jsou jen na focení. Poté jsem ji hned převlékla do pohodlných dupaček,“ vysvětlila všem trollům maminka, která je ráda, že je její dítě hlavně zdravé.

Další články

Načítám