Hlavní obsah
Článek

Stylová matka Andréa Sunshine (54) rozhodně nevypadá na svůj věk, protože si ji lidé často pletou se sestrou její dcery Jannah (28). Nejvyhrocenější situace nastávají, když po ní chtějí mladí muži telefonní číslo a zvou ji na rande.

Andréa je totiž fit, pravidelně cvičí a udržuje si štíhlou postavu. „Ne že bychom se kvůli tomu hádali, ale občas mám větší pozornost než Jannah a její vrstevníci si myslí, že jsem její sestra a ne matka,“ řekla životní koučka a influencerka z Londýna pro What’s The Jam. Zároveň ale přiznala, že miluje pozornost mladších mužů a telefonní číslo jim ráda dá. Její dcera z toho ale není vůbec nadšená.

„Ona to považuje za nevhodné kvůli věkovému rozdílu, ale já jsem hrdá, že jsem tak úspěšná,“ směje se fitness maminka. „Někdy, když se někomu líbím, požádají ji o mé číslo nebo o způsob, jak se ke mně přiblížit. Docela se kvůli tomu zlobí a říká, že jsem dost stará na to, abych byla jejich matkou. Jannah mě vždycky chránila, už od velmi mladého věku,“ vysvětlila.

„Pamatuji si, že na hudebním festivalu neustále přerušovala rozhovor, který jsem vedla s mladým mužem, a pořád mu dokola opakovala, že je to její máma. A on tomu samozřejmě nevěřil,“ řekla Andréa, která se prý smála, protože její dcera zuřila.

Velmi často si je pletou se sestrami, ale poslední dobou to vše prý velmi zintenzivnělo. Často k nim přijdou muži a chtějí po nich dokonce dvojité rande!

„Přislo mi pár zpráv od mužů, kteří by nás chtěli na rande obě. Ale to mi přijde odporné. Strašně mě to rozčiluje, protože fantazie, kde jsou dvě sestry nebo matka s dcerou, je absurdní,“ dodala Andréa s tím, že je v tomto ohledu velmi konzervativní a rodina je pro ni posvátná, a tak by měla být respektována.

Navzdory těmto nepříjemným setkáním jsou Andréa a Jannah velmi blízké přítelkyně, které se chápou a respektují. „Jako matka musím být někdy pevnější, ale hodně času trávíme spolu. Cestujeme, nakupujeme, snažím se ji se mnou dokopat i do posilovny, ale ona si myslí, že jsem na cvičení závislá,“ směje se.

„Miluji ji a žádný muž nás nikdy nerozdělí. Nemíchám svůj soukromý život s rodinným životem,“ vysvětlila Andréa, která se pravidelně dostává do časopisů se svými fitness tipy a žhavým seznamovacím životem. Prozradila totiž, že svoji spřízněnou duši potkala až potom, co měla přes 800 milenců.

Související témata:

Další články

Načítám