Hlavní obsah
Článek

Když si Kayy Mackenzie a její manžel Davey vyjdou do společnosti, lidé nevědí, kam s očima. Pár, který dělí věkový rozdíl 24 let, totiž působí spíš jako otec s dcerou.

Třicetiletá Kayy poznala svého muže v hospodě a okamžitě přeskočila jiskra. Po dvou týdnech randění se k sobě nastěhovali a zasnoubili se. První měsíce vztahu strávili kvůli pandemii koronaviru v lockdownu a vzali se v prosinci 2021.

„Věděla jsem, že je moje spřízněná duše, takže nebylo na co čekat,“ zdůvodnila Kayy.

Věkový rozdíl jim vůbec není na obtíž, při seznámení Kayy dokonce překvapilo, kolik Daveymu je. Vždycky si prý přála staršího muže, který se o ni postará.

Davey se do Kayy zamiloval na první pohled. Podle něj je jeho partnerka mnohem vyspělejší, a tak ani jemu věkový rozdíl nevadí. Zato jejich okolí ho vnímá o to víc.

O dvojici si často myslí, že jde o otce s dcerou. Ze začátku z toho bylo Kayy trapně, ale dnes se tomu spíš směje.

Davey má z předchozího vztahu tři skoro dospělé děti, a tak i jeho rodině trvalo, než vztah s Kayy přijala. Jediný, kdo je dnes kritizuje, jsou internetoví trollové.

„Máme stabilní vztah a jsme velmi šťastní,“ uvedla divadelní herečka s tím, že ho hanlivé komentáře neohrozí.

Skvěle se prý doplňují. Kayy učí manžela držet krok s dobou a ona je s ním víc v klidu. Pár nyní plánuje stěhování na pobřeží a začít pracovat na dětech.

Související témata:
Kayy Mackenzie

Další články

Načítám