Hlavní obsah
Článek

Pětadvacetiletá Stefani se provdala za sedmdesátníka Dona z čisté lásky. Jsou spolu šťastní, i když cizí lidé je občas považují za vnučku s dědečkem. Okolí ale Stefani neřeší, jediné, co ji trápí, je strach, že jí manžel zemře a ona zůstane s jejich dítětem sama.

Vzhledem k tomu, že je Don o 45 let starší, je strach oprávněný, pravděpodobně odejde dřív než jeho výrazně mladší partnerka. Ta se však modlí, aby aspoň viděl jejich syna vyrůstat.

Pár se seznámil před pěti lety v hospodě, kde Stefani pracovala, tehdy jí bylo pouhých 20 let. Don jí přišel jako fešák, a tak si zaflirtovali. Uměl ji rozesmát a do podniku se kvůli Stefani vracel.

Zanedlouho to dali dohromady, což její rodinu moc nenadchlo. Mysleli si, že dělá chybu. Že ji vztah s Donem bude brzdit, aby našla skutečnou lásku s někým svého věku. Nemohli se více mýlit.

Stefani totiž našla spřízněnou duši právě v Donovi. Dnes jsou spolu pět let, z toho rok a půl manželé, a mají dvouletého syna Lachlana. Toho sice lidé považují spíš za Donovo vnouče, ale nad tím pár už jen mávne rukou.

Trollové mladé mamince nadávají, že je s Donem kvůli penězům, ale věc se má ve skutečnosti tak, že rodinka žije v domě, který jim daroval otec Stefani.

Donovi nedávno zemřelo několik stejně starých přátel, a přestože se těší pevnému zdraví, jisté obavy z vlastního odchodu tam jsou.

„Řekla jsem mu, ať se neodvažuje mi umřít. Fakt by mě tím naštval, ať to ani nezkouší,“ zavtipkovala na odlehčenou Stefani v pořadu Love Don’t Judge.

Dvojice vztah ani lásku neskrývá, posměváčkům chtějí dokázat, že se mýlí a láska si zkrátka nevybírá. A zatím jim to klape na výbornou.

Související témata:
Stefani a Don

Další články

Načítám