Hlavní obsah
Článek

Laura (49) z Georgie nabídla svému manželovi, který si přeje zůstat v anonymitě, aby měl intimní vztahy s jinými ženami. Důvodem byly její zdravotní problémy, kvůli kterým byl pro ni sex bolestivý. Ze začátku manžel neměl o jiné ženy zájem, ale postupem času mu to přišlo jako dobrý nápad.

V roce 2014 jí diagnostikovali Crohnovu chorobu a o rok později endometriózu, kvůli které podstoupila hysterektomii. Ačkoliv ji manžel celou dobu podporoval, sex nepřipadal v úvahu. Laura mu proto nabídla, že si může naplnit své potřeby jinde. „Stál při mně, když jsem rychle začala ztrácet zdraví, a já ho chtěla odměnit tím, že mu umožním mít intimitu, kterou potřeboval,“ vysvětlila.

Manžel však zpočátku odmítl. Roky ubíhaly a Lauřin zdravotní stav se dále zhoršoval, což zatěžovalo i jejich manželství. V roce 2022 mu svoji nabídku zopakovala a tentokrát souhlasil. Společně se dohodli, že o ni bude i nadále pečovat a že bude zapojena do všeho kromě sexuálních aktivit.

V prosinci 2023 představil manžel Lauře ženu, se kterou se seznámil v obchodě se zvířaty a s níž krátce nato navázal sexuální vztah. O pouhé tři měsíce později přišel s návrhem na polyamorní vztah. Chtěl zůstat se svou manželkou v láskyplném vztahu a zároveň mít romantický a sexuální vztah s novou partnerkou.

Laura souhlasila a přestěhovala se do přístavku na zahradě, ale brzy se začala cítit přehlížená a odstrčená. „Naše manželství bylo pod velkým tlakem a mé zdravotní problémy ho ještě více zatížily,“ řekla Laura.

Dohodli se, že vytvoří společný chat, aby Laura byla informována o tom, co se děje. V lednu 2024 se milenka stala součástí jejich manželství, ale Laura měla podezření, že vztah není jen o sexu. Komunikace ve skupinovém chatu totiž utichla.

„Chtěla jsem mu dát svobodu, aby necítil povinnost zůstat kvůli mému zdraví. Jen jsem chtěla, aby byl šťastný ve všech ohledech.“ Po přestěhování se vše zhoršilo. „Začali mě ignorovat, jako bych ani neexistovala,“ řekla smutně. Cítila, že ji manžel a jeho nová partnerka chtěli jen dostat z cesty.

„Když spolu poprvé spali v našem domě, zavřela jsem se v zadním pokoji,“ vzpomínala Laura, která později zjistila, že její manžel své nové partnerce vyznává lásku.

Nyní se manželé rozvádějí a Laura se cítí zrazena. „Chtěla jsem mu dát svobodu a on mi to vrátil takhle. Byla jsem naivní, měla jsem to předvídat. Můj svět se obrátil vzhůru nohama, ale teď se těším, až budu od všeho pryč,“ dodala závěrem Laura.

Její manžel přiznává, že ke své nové partnerce cítil něco už po několika schůzkách, což bere jako svou chybu. „Snažili jsme se o nějaký systém, ale Laura se necítila být součástí,“ řekl manžel s tím, že už podali žádost o rozvod a oba se snaží posunout dál.

4
fotky

Další články

Načítám