Hlavní obsah
Článek

Manželka fotbalisty Calluma Guye (27) Abbie Guy (26) odhalila, že lže svým dvěma dětem o tom, kdy mají narozeniny. Vše prý dělá v jejich nejlepším zájmu. Její muž je často pryč, a když hraje za svůj fotbalový tým Carlisle United v den narozenin dětí, tak se jejich narozeniny prostě neslaví.

Své děti nadevše milují a oba chtějí být u toho, aby oslavili výjimečné dny Avy (5) a George (3). A tak si vymýšlejí, že mají narozeniny v jiný den, než tomu tak je ve skutečnosti.

Vyberou si prostě den, kdy mají čas oba, a řeknou svým dětem, že jde o jejich narozeniny, aby mohli společně něco zábavného podniknout a oslavit to. Vzhledem k tomu, že jsou děti ještě hodně malé, ani jedno z nich zatím tuto lež neodhalilo.

„Muselo to být na Aviny druhé narozeniny, když můj manžel nemohl být u toho, protože měl zápas,“ řekla Abbie s tím, že od toho dne začali se lhaním. „Nechtěli jsme, aby dcera přišla o to mít tátu na svém narozeninovém dni a taky, aby to manžel promeškal. Ale chápu, že to nebudeme moci dělat navždy, protože děti budou starší a jen tak se obalamutit už nenechají,“ směje se mladá maminka, která chce, aby její děti zažívaly ty nejkouzelnější narozeniny, dokud to jde. A samozřejmě aby byly s celou rodinou pohromadě.

S nápadem prý přišla její matka Carly Bentley (49), která měla náročnou práci. To často znamenalo, že nemohla být na narozeninách svých dětí. „Tak jsme začali přesouvat narozeniny, abychom mohli všichni slavit společně – s mou matkou a nevlastním otcem,“ řekla Abbie.

Když slavila Ava 5. narozeniny – což bylo 13. srpna – manžel Callum byl v práci a měl zápas. A tak dcerce řekli, že má narozeniny v neděli předtím, a vše společně oslavili. Ava se probudila a otevřela všechny své dárky, měli velkou narozeninovou oslavu s 20 jejími přáteli v herně a večer rodinnou večeři. „Callumovi rodiče přijeli také na oslavu. Pak v úterý, na den jejích skutečných narozenin, jsme jí také udělali hezký den. Šli jsme na večeři s přáteli, ale už bez manžela.“ Pár má tendenci přesouvat narozeniny svých dětí na nejbližší den, kdy má Callum volno.

Abbie sdílela tento nápad na svém TikTok účtu - @abbieguy – a získala téměř 500 tisíc zhlédnutí a 500 komentářů. „Samozřejmě že video vyvolalo u lidí smíšené reakce. Ale většinou byly docela pozitivní. Dost lidí říkalo: ‚OMG, proč mě to nenapadlo?‘ A další, kteří třeba pracují u záchranných složek, sdíleli své zkušenosti jako například slavení Vánoc na Štěpána. Myslím, že lidé obecně chápou, že dítě by raději oslavilo svůj speciální den s oběma rodiči, pokud je to možné,“ dodala mladá matka.

Abbie a Callum „lžou“ svým dětem o datu jejich narozenin už tři roky a chtějí v tom pokračovat, dokud to půjde. „Ava a George jsou stále tak mladí – mohla bych jim říct, že je teď prosinec, a oni by prostě řekli OK. Data pro ně v tomto věku prostě nic neznamenají. Na 100 procent budu pokračovat, dokud to půjde,“ uzavřela Abbie. Ta si myslí, že je to nejlepší věc, kterou můžou udělat, aby si děti den svých narozenin prožily se vším všudy.

Další články

Načítám