Hlavní obsah
Článek

Soudi Al Nadak z Dubaje je manželkou milionáře Jamala. A jak je u takových paniček zvykem, nepracuje a její muž jí vyplácí měsíční kapesné. A v případě Soudi je to tolik, že už úplně ztrácí přehled.

Britka, která se do Dubaje přestěhovala poté, co se seznámila s Jamalem, se na TikToku pochlubila, kolik od něj dostává. Jen na běžnou útratu jí manžel poskytne v přepočtu 445 tisíc korun. Pokud má zrovna narozeniny, je to dvakrát tolik, pokud má narozeniny Soudi, je to trojnásobek.

891 tisíc jí pak dává na nákupy luxusního oblečení od předních návrhářů, což je podle brunetky „rozumná suma“. Kupuje si ale věci pouze od značek Chanel, Dior a Hermés, jiné se jejímu muži nelíbí.

Zhruba 23,5 milionu má k dispozici na investování do pozemků. A zmíněných 445 tisíc ji stojí kadeřník a manikúra a 118 tisíc kosmetika, ale to už jsou v podstatě drobné.

Pokud se Soudi chystá někam ven, manžel jí dá ještě hotovost do ruky, obvykle v přepočtu tak 23 tisíc korun. Když neutratí všechny peníze, které dostane, zůstávají na účtu nebo jdou na úspory.

Video zaujalo už půl milionu sledujících, kterým spadla čelist a v komentářích se to nebáli dát najevo. Někteří by si takového manžela také přáli. Jiní ani nevědí, co by s tolika penězi dělali. Další ji zase rovnou prosili o půjčku.

Samozřejmě se ale ozvali i ti, kteří si myslí, že by takové jmění dvojice měla využít lépe, třeba jako pomoc potřebným.

Související témata:
Soudi Al Nadak

Další články

Načítám