Hlavní obsah
Článek

Soudi Al Nadak ze Sussexu poznala svého muže Jamala na univerzitě v Dubaji, kde oba studovali. Jsou spolu osm let a manželé čtyři roky. Jamal je jedním z dubajských milionářů a Soudi si tak žije přímo královsky. O svém životě v luxusu často postuje na TikToku, kde se chlubí, kolik za ni její drahý utrácí. Jenže tentokrát se podle ní moc nepochlapil.

V nedávném videu sdílela, co všechno jí manžel během týdne koupil a kolik za to utratil. A částky jsou to astronomické: 445 tisíc korun za doplňky, 354 tisíc za značkové oblečení, 23 tisíc jen za rande v kině a 41 tisíc korun za večeři. Soudi u toho musela vypadat dobře, takže utratila 53 tisíc u kadeřníka a 23 tisíc za manikúru.

Když se to vezme kolem a kolem, Soudi stála Jamala něco přes milion korun. To ale zdaleka není částka, se kterou by se sedmadvacetiletá Britka spokojila. Ta si totiž postěžovala, že má většinou mnohem vyšší kapesné, a tak manžela nutila, aby přitlačil.

Většina sledujících si klepala na čelo, dívčina posedlost penězi je mnohým dlouhodobě trnem v oku. Dokonce jí nadávají do zlatokopek, Soudi to ale vrásky nedělá.

„Opravdu se milujeme. Nemůžu za to, že je milionář a rád nakupuje. Prostě si užíváme život,“ vzkázala trollům.

Ti si myslí, že by pár měl s penězi nakládat lépe, například pomáhat potřebným. Jiní dvojici pro změnu fandí a tvrdí, jak jim to spolu sluší. Často Soudi také závidí, že má manžela, který ji zahrnuje luxusem, aniž by musela hnout prstem.

A jak to vidíte vy? Jsou podle vás takové výdaje normální? Fandíte Soudi, nebo je podle vás zlatokopka? Hlasujte v naší anketě!

Co si myslíte o tom, jak Soudi rozhazuje manželovy peníze?
Nechutné.
31,6 %
Fandím jí, dobře si to zařídila.
7 %
Každého věc, ale mohli by je využít lépe.
61,4 %
Celkem hlasovalo 16336 čtenářů.

Další články

Načítám