Hlavní obsah
Článek

Žena v domácnosti Soudi Al Nadak (26) je manželkou velmi bohatého muže a užívá si život v luxusu. Nyní prozradila, co se stane, když ji její muž podvede. Získá totiž všechny jeho peníze. A jak to udělá?

Soudi pochází z Velké Británie, ale žije se svým manželem Jamalem (32) v Dubaji ve Spojených arabských emirátech. Nyní sdílela podrobnosti o dohodě se svým manželem prostřednictvím videa, které zveřejnila na svém Tik Toku. Tam mohou sledující také nahlédnout pod pokličku jejího okázalého životního stylu. Lidé ji na sociální síti často obviňují, že je zlatokopka. Soudi si ale pojistila, aby už nikdy nezůstala bez peněz, pokud by se se svým manželem někdy rozešli.

Když se vdávala, manžel dal její rodině přibližně 224 milionů korun, což Soudi považuje za velmi rozumnou částku. Budoucnost si pak pojistila klauzulí v manželské smlouvě.

„Když došlo na manželskou smlouvu, ujistila jsem se, že jsem do ní vložila podmínku, že pokud by mě manžel někdy podvedl, musel by mi dát 100 % svého majetku,“ řekla s tím, že je to velmi rozumné, a je tak zajištěna na celý život. Pokud by jí tedy Jamal zahnul, manželství bude okamžitě anulováno.

„Nikdy bych se tak nemusela spoléhat na svoji rodinu,“ řekla. „Moje budoucí děti budou také chráněny tímto pravidlem, protože nemám v plánu si najít práci, abych si sama vydělávala,“ doplnila. Pokud by si její manžel chtěl vzít druhou ženu, musel by požádat o její svolení. „Muži si vždycky budou dělat to, co chtějí. Proto je dobré si je takto pojistit. Když je chlap loajální a upřímný, neměl by s tím mít problém,“ uzavřela manželka v domácnosti.

Její video, které bylo zveřejněno pod jménem @soudiofarabia se stalo okamžitě virálním a nasbíralo téměř 200 000 lajků. V komentářích ji diváci vesměs podporují a chválí ji, že je chytrá a geniální žena.

Další články

Načítám