Hlavní obsah
Článek

Mia Dio, modelka a influencerka z Miami, proslula svou půvabnou tváří a humornými videi, které sdílí na sociálních sítích. Stovky tisíc sledujících obdivují její krásu, mají za to, že jí bůh opravdu štědře nadělil. O to větší šok pro ně byl, když blondýnka prozradila, že její tvář rozhodně není dílem přírody, ale šikovného plastického chirurga.

Modelka ve skutečnosti utratila za plastiky obličeje 882 tisíc korun, a protože nechtěla sledující balamutit, pěkně jim vypočítala, kolik zákroků už podstoupila a za jakou cenu.

Vše začalo v jejích 17 letech, když si nechala předělat nos. Ten ji vyšel na 117 tisíc. Podobnou sumu dala o dva roky později za kompletní předělání chrupu. Ve 20 letech si nechala zvětšit prsa za 161 tisíc. Měsíčně pak utrácí 44 tisíc za osobní tréninky, aby byla ve formě. Injekce a vyhlazení ji ročně vyjdou na 180 tisíc a za vlasy a make-up utratí ročně v přepočtu 160 tisíc korun.

První „vylepšení“ podstoupila už v 16 letech, šlo o výplně rtů. Mia otevřeně hovoří o závislosti na plastikách a o tom, že si dřív připadala škaredá. Sledujícím z řad dam vysvětlila, že by se nikdy neměly srovnávat s tím, co vidí online, protože zdání může klamat.

Mia si dle vlastních slov už vůbec není podobná. Sledující zůstali z jejího přiznání v šoku, stejně jako ocenili její transparentnost.

Některým ovšem přišlo smutné, že si musela nechat změnit obličej, aby se sama sobě líbila. Na modelčinu proměnu se podívejte níže v galerii.

Související témata:
Mia Dio

Další články

Načítám