Hlavní obsah
Článek

TikTokerka Marie Temara je výrazně vyšší než její přítel, což je zřejmé na první pohled. Tento výškový rozdíl přitahuje pozornost lidí na internetu, kteří je za jejich vztah často hejtují. Přestože čelí negativním reakcím, jejich láska je pevná a jen tak něco je nerozhodí. Rádi si ze sebe dělají legraci, a tím ukazují, že jejich vztah je plný vzájemné podpory a humoru.

Kráska, která sdílela virální video se svým přítelem, má pro legraci uděláno a z jejich výškového rozdílu si ráda utahuje. Když jí její přítel skočil do náruče, Marie vtipkovala, že je „velký chlapec ve vztahu“. Profesionální vzpěračka také předvedla svou sílu, když zvedla svého přítele z dřepu.

Na svém tiktoku Marie Temara prozradila, že váží kolem 95 kilogramů, zatímco její přítel pouze 63. Trollové na ní nenechali nit suchou, nemůžou strávit, že ti dva patří k sobě.

Tiktokerka také uvedla, že měří přes 190 centimetrů a její přítel je zhruba o 20 centimetrů menší než ona. Když si vezme podpatky, je jejich výškový rozdíl extrémní. Často ho označuje jako svého „malého prince“. „Kdo má problém s naším vztahem, má problém sám se sebou. Vysoké dívky a malí králové, to je elita,“ směje se Marie.

Nicméně její sledující se ukázali jako méně chápaví, protože se v komentářích objevily i velmi nevhodné poznámky. „Váš výškový rozdíl nelze nijak ocenit,“ myslel si jeden ze sledujících. „Teď už není možné se s ní rozejít,“ napsal další. „Ukazuje to, kdo v tom vztahu nosí kalhoty,“ zaznělo také. „Myslím, že každý má své vlastní úchylky,“ tvrdí další z mnoha sledujících.

Nicméně našli se i tací, kteří byli jejich vztahu nakloněni. „Možná nezáleží na tom, kolik kdo váží, pokud je mezi nimi skutečná láska a respekt,“ myslí si jeden. Další uživatel tiktoku vtipkoval: „Je tohle vystřižená scéna z filmu Tall Girl?“ A další poznamenal: „Ten chlap má štěstí, že má vysokou holku.“ A další komentující dodal: „Sakra, chodí s ženskou jako z komiksu, superhrdinkou.“ Často se objevovaly komenty jako: „Bože můj, je to bohyně!“

Marie si z negativních komentářů nic nedělá. Naopak, s přítelem se jimi spolu často baví a smějí se jim. Tento jejich smysl pro humor a pozitivní přístup mohou lidé vidět i v jejich videích na tiktoku, kde sdílejí svůj pohled na věc a ukazují, že je jejich vztah silný a plný radosti.

Související témata:

Další články

Načítám