Hlavní obsah
Článek

Kendel Kay se věnovala modelingu, než poznala Lukea Lintze, mladého milionáře a zakladatele úspěšné PR společnosti. Ten ji požádal, aby práce nechala a místo toho pečovala o něj a domácnost. Kendel poslechla, ale nakonec se jí to tak úplně nevyplatilo.

Když před časem zveřejnila na tiktoku video, na němž hněte těsto a přiznává, že nechává vydělávat partnera a místo toho tráví celé dny v kuchyni, stal se z něj virál. Kendel mnoho dívek chválilo s tím, že by si také přály takový život.

Za Lukem se odstěhovala napříč kontinentem v roce 2021. A to jen po pár týdnech vztahu. Sekla s modelingem a nechala partnera, aby jí platil nájem, účty, nákupy, nákladné dovolené apod. Ona na oplátku uklízela jeho dům, vařila a samozřejmě sdílela střípky ze svého idylického života.

Teď je Kendel nicméně single a velmi nespokojená se životním rozhodnutím, které učinila. Vztah s Lukem skončil v listopadu 2023 a přišla o veškeré finanční jistoty. Musela žít z úspor.

„Je velmi riskantní žít tímto způsobem, když nemáte záložní plán. Nejhorší pro mě bylo, že jsem ztratila svou nezávislost. Pokud jste na někom takhle závislí, může se vám život snadno sesypat,“ přiznala na sociálních sítích influencerka.

A jak ji to tedy vůbec napadlo? Kendel bylo 23 let, když poznala Lukea na dovolené v Mexiku. Ke konci výletu ji požádal, ať se přestěhuje k němu do jeho domu v Portoriku. Chtěla být s ním a jako OnlyFans modelka měla flexibilní rozvrh, a tak nabídku ráda přijala.

Luke ji finančně zajistil, platila si pouze věci jako manikúru, kadeřníka, nákupy oblečení apod. Stále totiž sama vydělávala a měla úspory. Asi po šesti měsících ji partner požádal, aby práce nechala.

Kendel si myslí, že měl pochybnosti o její práci pro placenou sociální síť. A protože vydělával mnohem víc než ona, souhlasila, že se nechá živit. Její dny byly plné péče o sebe a o partnera.

„Ráno jsem mu udělala kávu a snídani, dopřála si dlouhou péči o pleť, uklidila dům, šla cvičit,“ popsala.

O svém životě partnerky v domácnosti začala točit videa. Ta mají i miliony zhlédnutí a tisíce komentářů. Některé ženy Kendel podporovaly, jiné si klepaly na čelo, že žije v toxickém vztahu a jednou bude litovat.

Blondýnka sice nikdy nenaznačila, že by partner zneužil své pozice ve vztahu, ale přiznala, že se po čase cítila jako uvězněná. Péče o domácnost jí zabírala až příliš mnoho času, nemohla dům opustit na déle než pár hodin.

„Tolik jsem se doma nadřela, ale nikdo mi za to neplatil, neměla jsem žádnou finanční svobodu,“ přiznala s tím, že začala být ve vztahu nešťastná. Nepřispělo ani to, že Luke hodně pracoval a byl celé dny pryč.

Po rozchodu odjela zpět za rodinou do Kalifornie, kde si pronajala byt a musela se zase postavit na vlastní nohy. Kendel měla naštěstí našetřeno, ale i tak pro ni bylo náročné začít znovu. Ze zkušenosti se prý rozhodně poučila.

5
fotek
Související témata:
Kendel Kay
Luke Lintz
žena v domácnosti

Další články

Načítám