Hlavní obsah
Článek

Američanka Nicole Skirts se na tiktoku podělila o svou neobvyklou alergickou reakci. Půvabná brunetka pyšnící se jen na instagramu více než 600 tisíci sledujícími tentokrát fanoušky překvapila něčím úplně jiným, než na co jsou u ní zvyklí. Nicol je totiž obvykle láká na své mistrné skoky a salta, které provádí tradičně v roztomilých šatičkách. Nedávno je ovšem neochudila ani o pohled na svou tvář poté, co snědla oblíbené italské jídlo – pizzu.

„Na pizzu se mi rozvinula bizarní alergie, obličej mi oteče tak, že sotva vidím,“ popisuje Nicole své trable po požití pokrmu. Než jí tvář, a především okolí očí, oteče do takové míry, trvá to prý zhruba tři hodiny.

Sedmadvacetiletá žena popsala, že nejsilnější byla její reakce, když navštívila gurmánskou akci s nakládanými specialitami. Kromě pizzy s kousky nakládaných okurek prý okusila i některá další jídla, kde se objevily nakládané pochutiny, jako třeba další italskou specialitu cannoli – trubičky pocházející ze Sicílie, které se mohou připravit nasladko či naslano.

Alergická reakce byla dokonce tak závažná, že Skirts musela vyhledat pomoc. „V nemocnici mě rychle převezli do zadní místnosti, kde mě připojili k infuzi,“ popsala Nicole, která se naštěstí brzy zcela zotavila.

Co u ní spustilo tak dramatický následek, si prý nejsou jisti ani lékaři, ale Nicole se domnívá, že reakci mohlo spustit spíš větší množství nakládané zeleniny než samotná pizza. Na sítích se pak rozpoutala debata, přičemž hned několik lidí zmínilo, že za tím mohl být přebytek sodíku. Nicole se u „alergického“ videa dočkala více než 22 milionů zhlédnutí, což se jí zatím žádným sexy skokem nasbírat nepodařilo, a tak se na něj nyní snaží navazovat i dalšími tematickými přídavky.

Související témata:
Nicole Skirts
Alergická reakce

Další články

Načítám