Hlavní obsah
Článek

Madeline Smith se živí testováním mužů. Ženy jí platí za to, aby flirtovala s jejich partnery a zjistilo se, jestli jsou věrní. Madeline si tak vydělá slušný balík, ale někteří ji kritizují, že je rozvracečka vztahů. Brunetka se ale brání, že rozhodně není její vina, že jsou někteří muži záletníci.

Dalo by se říct, že Smith dělá celkem záslužnou činnost. Oslovují ji převážně ženy, které mají podezření, že je jejich partneři podvádějí. Těm pak Madeline pošle zprávu a odhalí, jestli by dotyční své partnerky podvedli, kdyby měli příležitost.

S muži flirtuje po zprávách na sociálních sítích a posílá jim sexy fotky. Její ceník začíná na 1500 Kč za pár zpráv. Nevěrníky prý odhaluje denně, bohužel 80 % mužů, které kontaktuje, podlehne.

„Mojí motivací je pomoci ženám najít si lepší partnery, věrné, kteří mají nějaké morální hodnoty,“ uvedla pro Daily Mail.

Jako příklad uvedla těhotnou dámu, která měla před svatbou. Její snoubenec chtěl po Madeline nahé fotky už po třech zprávách.

Naopak pokud muž nereaguje ani na opakované kontaktování, projde testem a Madeline mu dá pokoj. Nejtěžší část její práce je oznámit ženám, že mají doma lháře a nevěrníka. Většině z nich se tomu nechce věřit.

A protože sama jednomu takovému naletěla, moc dobře ví, jací jsou to manipulátoři. Madeline se k práci dostala nejprve tak, že testovala partnery kamarádek. Pak jí její snoubenec navrhl, ať o tom postuje na tiktoku. Sama si myslela, že to nebude nikoho zajímat, ale brzy ženy stály na její služby frontu.

Práce ji nejprve znechutila. „Nevěřila jsem, jakých nechutností jsou někteří chlapi schopní. Jedna klientka se léčila s rakovinou, když odhalila svého partnera. Řada z nich jsou také těhotné,“ přiznala Madeline s tím, že přišla o všechny iluze.

Nakonec je ale ráda, že ženám pomáhá zjistit, co se děje za jejich zády. Nikdy nemá výčitky svědomí, protože jsou to koneckonců muži, kdo zahýbá.

S podnikáním jí pomáhá její snoubenec, společně analyzují příběhy jednotlivých klientek. Práce je sblížila a Madeline je ráda, že na rozdíl od jiných má v partnerovi někoho, komu může věřit.

5
fotek
Související témata:
Madeline Smith

Další články

Načítám