Hlavní obsah
Článek

Moderátorka stanice BBC Sport Emma Louise Jones má své zkušenosti s oplzlými zprávami od obdivovatelů. A neváhá je na svých sociálních sítích zveřejňovat. Tentokrát ji ale humor přešel. Když ležela v nemocnici, obdržela totiž obrázek, o který věru nestála.

Kdo nikdy nedostal tzv. dick pic neboli nevyžádanou fotku pánského přirození, jako by neexistoval. Trend zasílání fotografií obnaženého údu snad přežije všechno, a speciálně krásné slavné dámy jich bohužel dostávají nespočet. Ovšem čeho je moc, toho je příliš.

Když se Emma svěřila fanouškům na Instagramu, že je v nemocnici, jeden z nich se rozhodl ji „povzbudit na duchu“, jak to sám nazval, fotkou svého ocasu.

Moderátorka nad tím lamentovala ve svých Instastories, kde dotyčného nazvala „falusovým obnažovačem“. Kupodivu jí na příběh reagovala spousta mužů, kteří dotyčného sami zkritizovali.

„Je osvěžující, když mi pro změnu chodí od mužů zprávy, že jsou takovým chováním pohoršeni. Máme před sebou dlouhou cestu, než se ženy a dívky budou online i offline cítit bezpečně, ale je hezké mít spojence, kteří se za nás postaví. Děkuji,“ vzkázala podporovatelům.

Emma se rozhodně nestydí zveřejňovat zprávy, které jí chodí od podobných úchyláků. Nedávno například zveřejnila jednu, kde pisatel chtěl „osahat její mlíkárny“.

Další články

Načítám