Hlavní obsah
Článek

Je to už nějakou dobu, co nádherná golfistka Paige Spiranac přestala hrát profesionálně. Nyní ovšem ohlásila velký návrat, i když jen na jednu hru. Objeví se v soutěži Creator Classic, jak sdílela na sociální síti X.

Blondýnka sice přiznala, že je trochu nervózní, ale velmi se těší. „Myslím, že je to skvělá příležitost. A má to být hlavně zábava,“ napsala.

Spiranac hrála profesionálně od roku 2015 a je jednou z největších golfových hvězd na sociálních sítích. Jen na Instagramu ji sledují 4 miliony lidí. Kromě toho se věnuje reklamě a modelingu.

Peníze, které vydělala jako golfistka, investovala do vlastní značky, na placené síti pak sdílí exkluzivní, občas i peprnější obsah. V roce 2022 ji pánský magazín Maxim právem zvolil nejvíc sexy ženou světa.

Fanoušci milují sledovat Paige, jak odpaluje míčky, a sice hlavně proto, že se natáčí zásadně v titěrných outfitech, v nichž vynikne její bujné poprsí nebo zadeček. Není divu, že jsou její obdivovatelé pokaždé u vytržení.

Dokonalé křivky také často předvádí v bikinách a rozhodně ví, jak je prodat a co mají její sledující rádi. Nutno dodat, že je na ni opravdu radost pohledět, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Související témata:
Paige Spiranac

Další články

Načítám