Hlavní obsah
Článek

Noelle Goins (45) není panna, přesto neměla se svým manželem sex až do svatby. Paradoxně ji o to požádal on. Oba byli předtím velmi sexuálně aktivní, ale přesto se sexem počkali.

Pár zůstal v celibátu až do manželství a trvá na tom, že abstinence pomohla jejich vztahu. Kupodivu s tím přišel Rian Goins (40), manžel Noelle, na jejich třetím rande. „Požádal mě, jestli bych počkala se sexem až do svatby kvůli jeho spiritualitě,“ vysvětlila Noelle.

Ona byla vychovávána jako katolička a její manžel jako křesťan. Oba si před svým vztahem sexu hojně užívali. Zatímco Noelle nikdy předtím nebyla vdaná, Rian ženatý byl  – a celibát pro něj tehdy nebyl důležitý.

„V mém prvním manželství jsem nečekal, byl jsem tehdy mladší a měl jiný pohled na život. Nyní jsem založený duchovně a jsem mentálně zralý,“ vysvětlil s tím, že jejich sexuální život je nyní fenomenální. Když Rian uviděl Noelle, věděl, že potkal svou budoucí manželku, a cítil, že mu Bůh říká, aby žil v celibátu až do manželství. Noelle souhlasila a pár se vzal devět měsíců poté, co se v únoru 2021 setkali na seznamovací aplikaci.

„Chtěl jsem počkat na ten okamžik a strávit zbytek svého života s Noelle a z pohledu víry jsem tím ctil Boha,“ řekl Rian, který vlastní firmu na hubení škůdců a žije v Los Angeles. Naplnění manželství prý bylo úžasné a věří, že abstinence pomohla jejich manželství překonat těžší chvíle.

„To, že jsme několik měsíců žili v celibátu, posílilo naši fyzickou stránku a vytvořilo se opravdu emocionální a duchovní propojení,“ řekla Noelle. „Věřil, že jsem ta, kterou si vezme. A já položila spoustu otázek. Nechtěla jsem být s někým, kdo není dobrý v posteli,“ vysvětlila. Po polibku s Rianem ale řekla, že byla „ochotná to risknout a počkat“.

„Celibát má větší smysl, nedělali jsme to jen proto, abychom mohli říct, že čekáme se sexem až po svatbě,“ vysvětlil Rian, pro kterého bylo velmi těžké odolat. „Mazlili jsme se a měli jsme intimitu, aniž bychom šli až do konce,“ řekla Noelle. „Čím blíže jsme byli ke svatbě, tím to bylo těžší, ale přesto jsme to zvládli,“ dodala.

Podle páru jim celibát umožnil poznat se na emocionální úrovni. „Bylo to úžasné, záměrně jsem ji poznával, chodili jsme na túry a do kina,“ řekl Rian. Po čtyřech měsících randění ji požádal o ruku poté, co přijal „znamení od Boha“. „Modlil jsem se a cítil jsem, že mi Bůh říká, abych se oženil, a věděl jsem, že ji miluji,“ řekl. Po svatebním dni pár neztrácel čas ani minutu. „Měli jsme sex hned druhý den,“ odhalila Noelle. „Říct si sliby před Bohem a naplnit manželství, to bylo duchovní požehnání,“ dodal Rian.

Po oslavě dvou let manželství Noelle a Rian tvrdí, že celibát jejich manželství prospěl. „Opravdu věříme, že to pomohlo našemu manželství a také našemu sexuálnímu životu. Celibátu přisuzujeme růst našeho manželství,“ uzavřel pár.

Související témata:
Spiritualita

Další články

Načítám