Hlavní obsah
Článek

Denně se setkává s útočnými narážkami na svou osobu kvůli postavě, ona sama ovšem překypuje sebevědomím a říká, že nouzí o muže rozhodně netrpí. Julia Sena se snaží bořit zažité stereotypy panující o ženách větších velikostí a tvrdí, že její křivky jsou pro muže opojné.

Mladá influencerka známá v online světě jako Jewlieah, kterou jen na instagramu sleduje 126 tisíc lidí, přiznává, že jí lidé k fotografiím, kde se chlubí svými křivkami, píší i věci, které se nečtou zrovna příjemně. Například že ji čeká brzká smrt. Na druhé straně má ale prý i mnoho obdivovatelů, kteří opěvují její „krásné břicho a mocná stehna“.

„Má velikost mi rozhodně nebrání v randění. Vím, že existuje spousta lidí, kteří se nestydí být s plus-size osobou,“ říká Julia, která je velmi otevřená i v otázce své váhy. Na tu si před zraky svých příznivců nedávno s klidem stoupla. Ukázala 330 liber, tedy 150 kilogramů.

„Rozhodně je velký rozdíl v reakcích na mé krásné velké tělo. Denně dostávám negativní komentáře, ale ani se to nepřibližuje mnoha tisícům sledujících, kteří mě podporují a fandí mi. Poslední čtyři až pět let pracuji na svém duševním zdraví a jsem v bodě, kdy opravdu miluji své tělo, a to v jakékoli hmotnosti a jakékoli velikosti,“ míní Julia.

„Když se podívám do zrcadla, vidím pořádně sexy potvoru, ale také vidím své krásné filipínské rysy s dlouhými objemnými kadeřemi,“ umí se pochválit mladá žena.

5
fotek
Související témata:
Julia Sena

Další články

Načítám