Hlavní obsah
Článek

Instagramová body positivity influencerka Sophie Lait na sítích hojně promuje sebelásku a na snímcích a videích ji prakticky vidíte jen v prádle nebo v bikinách. Záměrně upozorňuje na své faldíky a další „vady na kráse“ a inspiruje ostatní ženy, aby se měly rády, jaké jsou. A nejen ty, Sophie promlouvá i k jejich polovičkám.

Sama má milujícího partnera Bryna, s nímž se nedávno zvěčnila v plavkách na jachtě. Bryn ji podle všeho plně podporuje a miluje Sophii se vším všudy.

„Pokud vám partner říká, že ho nepřitahujete kvůli faldíkům na břiše, pošlete mi ho, ráda bych si s ním promluvila,“ popsala zamilovaný snímek s Brynem.

Fanynky v komentářích ocenily, že se zvěčnila i se svou láskou, některé mají podle všeho bohužel úplně opačnou zkušenost a jejich partneři tak chápaví nejsou. Našly se ale i takové, které to mají podobně jako Sophie.

Na Instagramu má fitness trenérka už přes 200 tisíc sledujících, kteří cení její upřímnost. Sama trpí endometriózou a lipedémou a snaží se o těchto nemocech šířit osvětu. A právě i díky nim se naučila svoje tělo přijmout, jaké je.

Související témata:
Sophie Lait

Další články

Načítám