Hlavní obsah
Článek

Šestadvacetiletá Aaliya Lara z Kalifornie potkala svého muže Steva v září 2019 během jeho pracovní cesty do Los Angeles. O 23 let staršího podnikatele si nakonec vzala a našla s ním štěstí. Mnohým je ale jejich věkový rozdíl trnem v oku.

Vzali se v Las Vegas a skvěle si rozumí. Aaliya na TikToku otevřela téma, které mnohé trápí. Sdílela vtipné video, v němž nabádá sledující, aby si s hledáním spřízněné duše nelámali hlavy, protože dotyčný možná ještě není na světě.

Pak si dělala legraci, že je dobře, že se s manželem nepotkali třeba v roce 1998. Tehdy byl sice pohledný dvacátník, ale ona batole.

Maminka v domácnosti bere věkový rozdíl, který je s manželem dělí, s humorem. Svého muže vnímá zkrátka jako ochránce a živitele rodiny. Video zhlédlo přes 10 milionů lidí a mnozí zůstali s otevřenou pusou.

Ačkoliv někteří sdíleli jejich nadšení a páru fandí, jiným připadá jejich vztah ujetý nebo nechutný a apelují, aby se přestaly podobné vztahy glorifikovat.

Dokonce se do Aaliye pustili, že se vzdala mládí kvůli někomu, kdo jí může dělat otce. „Mile ráda se vzdávám mládí kvůli muži, který dobře ví, co chce, a má v životě jasno. Lepší než ho obětovat mladíkovi, co ještě nic nedokázal,“ reagovala na hejt.

Od té doby, co sdílí fotky a videa s manželem, se s takovými komentáři bohužel roztrhnul pytel. Aaliya si je ale dobře vědoma všech pro a proti, které ke vztahu se starším mužem patří.

O manžela je ochotná se postarat, až jednou nebude moct. Stejně jako se on teď stará o ni a o jejich dcerku.

Nutno dodat, že v tom rozhodně není sama. Mezi sledujícími se našlo mnoho žen, které to mají podobně jako ona. Dvacátnice, co se provdaly za padesátníky. A žádná z nich by podle všeho neměnila.

Související témata:
Aaliya Lara

Další články

Načítám