Hlavní obsah
Článek

Jednadvacetiletá influencerka Tasha Newcombe z Kentu se na sítích nedávno pochlubila novým vztahem s boxerem jménem Marko Vituk. Tomu je teprve 16 let, a protože není ani plnoletý, Tasha to od sledujících pořádně slízla.

Blondýnka se na tiktoku rozpovídala o vztahu, který je hojně hejtovaný. Prý do něj zpočátku nechtěla jít, ale nakonec jsou s Markem šťastní a velmi zamilovaní. Také upozornila, že nejde o nic nezákonného.

Vztah s chlapcem trvá tři měsíce a zatím všechno klape. I on si buduje jméno jako influencer. Kromě boxu a školy má na youtubu vlastní podcast s názvem Empowerred.

„Vím, že mnoho lidí má na můj vztah vlastní názor. A nedivím se, máte na to plné právo. Ale je to můj život a budu ho žít, jak chci. I když zpochybňujete mou morálku, vztah není nezákonný,“ uvedla ve videu na tiktoku s tím, že se nenechá šikanovat.

Promotérka večírků přiznala, že váhala, než Markovi kývla na pozvání na rande. Bála se právě toho, že ji budou hejtovat. Navíc nikdy nebyla ve vztahu s mladším klukem, a tak si to nedovedla představit. Dnes je ráda, že se nakonec nechala přemluvit.

Kromě hejtů Tasha bohužel dostává i výhružné zprávy nebo návrhy, aby si sama ublížila. Influencerka nechápe, že to někomu stojí za to. Pro klid duše musí komentáře filtrovat a mazat.

A protože hejty měly vliv na její duševní zdraví, musí se rozptýlit, aby se na ně nesoustředila. Také ztlumila komentáře, které obsahují konkrétní slova, takové pak trollům nejdou postnout a influencerka má aspoň trochu pokoj.

Související témata:
Tasha Newcombe

Další články

Načítám