Hlavní obsah
Článek

Lisa Bernett z Hertfordshiru si vypěstovala závislost na nezdravém jídle. Především na brambůrkách, byla schopná spořádat denně i čtyři balíčky. Schovávala se před rodinou, byla obézní a měla nezdravý vztah k jídlu. To se ale změnilo. Lisa šla do sebe, a co se sebou provedla, je vskutku obdivuhodné.

Projedla se ke 127 kilům, takhle závažná byla její závislost. Ve fast foodu předstírala, že objednává i pro partnera, aby si mohla dát dvojitou porci jídla.

„Spořádala jsem i čtyři porce cibulových kroužků. Miluji smažené a křupavé věci, prostě jsem nedokázala přestat jíst,“ popsala pro What’s The Jam.

Její denní jídelníček vypadal dost nezdravě. Posnídala dva bagely s tunou másla, sýrem a cibulí. K obědu si dala již zmíněné rodinné balení brambůrků a k večeři většinou těstoviny, něco pečeného nebo fast food.

Opakovaně zkoušela držet dietu a pokaždé bez úspěchu, vždy zase sklouzla k nezdravému jídlu. Zlom přišel po smrti její tchyně, s níž si byla velmi blízká.

„Byli jsme zdrceni, takže nějaké zdravé stravování nebylo na pořadu dne, ale po čase mi Ashley sdělil, že by si přál zhubnout. Řekla jsem mu, že do toho půjdu s ním. Nesmířila bych se s představou, že bude můj partner drobnější než já,“ popsala.

S pomocí hubnoucí aplikace si Lisa začala odměřovat porce a cvičit. V řádu osmi měsíců shodila na 95 kilo. A protože se partnerovi podařil obdobný kousek, byli oba štěstím bez sebe.

To léto vzali své náctileté dcery na plavbu po Středozemním moři a Lisa poprvé od líbánek oblékla bikiny.

A jak vypadá její jídelníček teď? Ráno posnídá misku ovesné kaše s proteinem a spoustou lesního ovoce, obědvá typicky bagel s kuřetem, tuňákem nebo uzeným lososem a povečeří kuřecí prsa s bramborem a salátem či rýží se zeleninou.

Lisa doufá, že na příští dovolenou oblékne ještě o něco menší bikiny. Závislost na brambůrkách ji ale úplně nepřešla. Má ji nicméně pod kontrolou. Pár lupínků si dopřeje ke svačině během dne. Na neuvěřitelnou proměnu dvojnásobné maminky se podívejte v naší galerii.

Související témata:
Lisa Bernett

Další články

Načítám