Hlavní obsah
Článek

Angličanka Nova Hawthorne je už několik let ve vztahu s mužem, který je o 33 let starší než ona. Devětadvacetiletá hnědovláska nyní promluvila o tom, že ji sužují obavy z toho, že její přítel James zemře. Navzdory předsudkům veřejnosti, s nimiž se musejí popasovat, ale mladá žena uvádí na pravou míru i jejich finanční poměry.

Dvojice se totiž dala dohromady na „sugar daddy“ seznamce, tedy na místě, kde si starší a povětšinou i dobře zajištění pánové hledají výrazně mladší partnerky. A přestože v počátcích jejich vztahu to byl James, kdo platil za luxusní zahraniční cesty a večeře, nedávno se jejich role obrátily. Nova se naplno začala věnovat svému online obsahu na internetu a James se stal jejím asistentem. A nyní je to Nova, kdo platí za jejich okázalý životní styl.

I přes poměrně značný věkový rozdíl jsou oba prý stále velmi zamilovaní, ale žena se začíná obávat, že jejich láska bude muset jednou nevyhnutelně skončit.

„Mám ryzí obavy z Jamesova věku. Snažím se ale neztrácet čas tím, že bych se tím trápila, a svou energii soustřeďuji na to, abychom si užili každý den, který spolu strávíme. V žádném vztahu nikdy nevíš, kdy to mohou být poslední společné chvíle. James získal celoživotní zkušenosti a sdílí je se mnou každý den,“ říká žena o svém partnerovi, který si nepřeje být mediálně známý.

„Jsem si jistá, že až přijde čas, kdy náš vztah dosáhne svého finále, ať už vzájemným ukončením, nebo nějakými jinými důsledky, budu otevřená hledání nového vztahu. Nevím, co přinese budoucnost, ale vím, že James by nechtěl, abych zůstala sama. Vždycky chtěl, abych byla šťastná a milovaná,“ míní žena, která svou lásku potkala před pěti lety v Austrálii. Od té doby jejich vztah prý jen kvete, ale oni denně musí čelit předsudkům lidí. Ani to ale jejich vztah prý nemůže ohrozit.

Související témata:
Nova Hawthorne

Další články

Načítám