Hlavní obsah
Článek

Bývalá učitelka a dnes již modelka Courtney Tillia se nebojí ukázat kůži. Přestože je maminkou, nosí odvážné modely a je pekelně sexy. A je jí úplně jedno, co o ní ostatní říkají, i když rozhodně neslýchá jen lichotky.

Většina lidí předpokládá, že Courtney odsuzují hlavně její příbuzní. Ale nemohli by být dál od pravdy. Rodina jí fandí, a dokonce i manžel je jejím největším fanouškem.

Z čeho jsou ale fanoušci nejvíc v šoku, jsou reakce její tchyně. „Byla tu s námi celé léto, zatímco se zotavovala po operaci zad. Pobývá u nás často a vídá mě, jak se oblékám na akce nebo focení. Vždycky mi fandí, nikdy mě nehodnotí,“ šokovala Courtney.

Ta se ale obléká úměrně příležitostem. V průběhu dne ji v LA potkáte ve sportovních podprsenkách a legínách, jako každou jinou matku. A jako obyvatelku LA ji také často uvidíte v bikinách na pláži nebo u bazénu.

„Je to tu úplně normální, ale vždycky mám v autě něco, čím se můžu trochu zahalit,“ popsala modelka s tím, že pro děti do školy by v bikinách rozhodně nevběhla.

Ovšem sociální sítě nebo večírky, to je jiná. Tam se Courtney nebojí odhalit křivky, na kterých tvrdě maká v posilovně. V průsvitných outfitech občas vykouknou i bradavky, ostatně není náhoda, že sedmatřicetiletá maminka pózuje i pro pánské magazíny.

Další články

Načítám