Hlavní obsah
Článek

A opět někdo dokazuje, že věk je pouhé číslo. Tentokrát jde o Normu Williams, šestasedmdesátiletou ženu z Liverpoolu, která svým stylem a přístupem k životu boří sociální sítě. Působí minimálně o dekádu mladším dojmem a návrhy dostává i od dvacetiletých mužů.

Norma aktuálně sídlí v italském městě Spoleto se svým o 11 let starším přítelem. Samotnou ji překvapuje, jaký zájem vzbudila online. A i když ji pozornost zajíčků těší, nemá nejmenší zájem naplňovat jejich fantazie. A je ochotná zablokovat kohokoliv, kdo si dovolí moc.

„Sledují mě muži nejrůznějšího věku. Každý den mi od nich chodí hromada zpráv, a když se podíváte na statistiky, jsou to převážně muži, komu se zobrazují moje fotky a videa,“ pochlubila se Williams.

Té lichotí, když jí mladíci vyznávají lásku. Chodí jí i stovky zpráv denně, na žádnou z nich ale nikdy neodpověděla. Raději se soustředí na vlastní cíle.

Sociální síť využívá k propagování antidietové kultury. Ženy nabádá, aby upřednostňovaly zdravá silná těla před dietami. Především pro ženy svého věku je Norma vzorem.

Influencerka má za to, že je tak atraktivní pro ostatní, protože se sama cítí dobře a má zdravé sebevědomí. Jednoduše to z ní sálá a okolí to vnímá.

„Lidé bývají v šoku, když zjistí, kolik mi je,“ přiznala Norma, kterou zastavují cizí lidé na ulici, aby se jí zeptali na věk.

„Mladí doufají, že budou v mém věku vypadat stejně, myslí si, že jsem zvrátila stárnutí, ale mně spíš prospělo,“ dodala na závěr s tím, že s přibývajícími léty nezpomaluje, ale naopak má rok od roku víc energie.

Související témata:
Norma Williams

Další články

Načítám