Hlavní obsah
Článek

Caroline Butler už sice pomalu táhne na 50, ale to ji rozhodně nemusí trápit. Nejenže na obličeji nemá snad jedinou vrásku a působí velmi svěže, ale často jí hádají o dekády méně, než jí ve skutečnosti je.

V barech už si zásadně připravuje občanku, přestože alkohol moc nepije. Caroline totiž často nevěří, že je vůbec plnoletá. Přitom jí za dva roky čeká padesátka.

„V 8 z 10 případů po mně chtějí občanku, abych prokázala, že mi bylo 18. Jednou mi dokonce nechtěli prodat nůž, bylo mi 46,“ směje se Butler.

A na sociálních sítích to není o nic lepší. Sledující jsou většinou stejně v šoku jako barmani nebo pokladní v supermarketech. A také horlivě debatují, jak je možné, že Caroline působí tak mladě.

Ona sama má jasno. „Jsem svobodná a nemám děti,“ prozradila, co je podle ní jejím elixírem mládí. Kromě toho nevyjde z domu bez opalovacího krému na obličeji, nejí maso a nepije alkohol. To vše podle ní hraje roli v boji proti stárnutí.

Caroline si myslí, že díky bezdětnému životu bez partnera není tolik ve stresu. A nedělá si s ničím vrásky. Mladistvý vzhled ale pochopitelně přisuzuje hlavně genům.

„Mému tátovi je 85 a mamince 77 a oba vypadají skvěle,“ vysvětlila brunetka, která se vzdala alkoholu po třicítce. Podle všeho jí nechutnal ani v mládí, a navíc díky tomu ušetří, pokud vyrazí ven.

A protože je velkou milovnicí zvířat, je už spoustu let vegetariánkou. I když sýr nebo čokoládu si neodepře. Žádné speciální diety jinak nedrží.

Pokud jde o péči o pleť, ani v tom u Caroline nehledejte složitosti nebo předražené produkty. Obyčejný opalovací krém ze supermarketu s faktorem 50 jí slouží dobře.

„Snažím se si udržet mladou mysl,“ doplnila Butler s tím, že k životu přistupuje pozitivně a bezstarostně. „A rozhodně se cítím mladší, než ve skutečnosti jsem,“ dodala na závěr.

Související témata:
Caroline Butler (influencerka)

Další články

Načítám