Hlavní obsah
Článek

Tanečnice z Floridy Danyelle Noble (33) přiznala, že je ve svém věku stále ještě panna. Chce zůstat svobodná a žít v celibátu až do té doby, než nějaký muž naplní „10 přikázání“, která si vymyslela.

Danyelle sice dostává od mužů spousty nabídek, stále je ale odmítá. Zatím žádný z nich nesplnil jejích 10 bodů v podobě koníčků i charakterových vlastností, ona se tím ale netrápí. Je spokojená sama se sebou a nechce se zaplést jen tak s někým, ani na jednu noc. Ten její „pan božský“ musí být prostě dokonalý.

„Pro to, abych muže začala brát vážně, mám speciální seznam, jaký by měl být,“ řekla tanečnice. „Musí být rodinný typ, upřímný, laskavý, vysoký, fit, rád cestovat, milovat přírodu, být odvážný, nebýt ženatý a taky by měl mít smysl pro humor,“ vyjmenovala Danyelle, která si přeje, aby ji muž především respektoval.

„Dříve jsem se styděla říkat lidem, jaké mám představy o partnerovi – prostě jsem lhala a říkala, že už mám nějaký ten sex za sebou, že nejsem „nepolíbená“, ale teď si uvědomuji, že na tom není nic špatného, a zjišťuji, že mnoho mužů to vlastně respektuje,“ dodala.

Danyelle během dospívání nikdy neměla zájem o randění a vždy se věnovala spíše studiu než mužskému pohlaví. Nikdo jí ani na rande nezval, takže neměla žádnou motivaci. S přibývajícím věkem tak na vztahy vůbec nemyslela, protože nechtěla jen tak něco bezvýznamného.

Nakonec si stanovila desetiletý plán, který zahrnoval svatbu a děti. Ale ten se zhroutil ve chvíli, kdy si uvědomila, že nechce jen tak „někoho“.

„Nejsem typ člověka, který by se s někým sblížil po pár schůzkách. Chci se ujistit, že to bude ten správný chlap. Musí sdílet stejné hodnoty jako já, než s ním skočím do postele,“ řekla tanečnice. „Jsem velmi vybíravá, ale přesně vím, co chci.“

Spousta jejích přátel využívá k randění seznamovací aplikace a hned po první schůzce pokračují v intimnostech. To Danyelle odsuzuje. „Nejsem typ, co jde na rande a pak k němu domů, abychom měli sex. Jsem v životní fázi, kdy vím, že až najdu toho pravého, bude to stát za to.“

Na fakt, že žije dlouhou dobu bez přítele, si tanečnice zvykla. A naučila se tak hodně věcí. „Na první schůzce rovnou řeknu, co a jak, a pokud jim to vadí, tak odejdu. Pokud ne, tak sleduji, jak se vše vyvíjí,“ vysvětluje s tím, že nechce skončit s někým, s kým se později rozvede. Její rodiče se rozvedli před 10 lety, a to ji hodně ovlivnilo. „Upřímně, někdy si myslím, že je mi lépe single, protože si mohu dovolit dělat všechno sama. Nepotřebuji někoho, kdo by mě omezoval.“

I když Danyelle přiznává, že je sama šťastná, pořád doufá, že jednoho dne najde někoho, kdo splní její „nároky“. „Chci se usadit, ale než to udělám, musím se ujistit, že když najdu svého dokonalého partnera, bude vědět, co v životě chce, a bude dělat všechny ty zábavné věci, které chci dělat já,“ řekla tanečnice z Floridy, která uvažovala i tom, že se přihlásí do pořadů, které se věnují seznamování.

„Cítím, že můj budoucí muž je v jiné zemi. Ale vím, že vesmír má plán. Budu dál dělat vše, co mě baví, a až svého „pana božského“ potkám, budu vděčná, že jsem tak dlouho čekala,“ uzavírá Danyelle.

Související témata:

Další články

Načítám