Hlavní obsah
Článek

Na sociálních sítích láká na své křivky, na té placené se je pak nebojí ukázat úplně. Brazilka Kerolay Chaves zjevně ráda vaří a také chodí nahá. A tak své dvě záliby spojila, a navíc se u toho natáčí. A přijde si díky tomu na pořádný balík.

Takové kuchařské video jí vydělá i 69 tisíc korun za hodinu. Samozřejmě má na sobě třeba jenom zástěru a pod ní už nic nebo sexy pyžamko. Sledující si pak dokonce mohou vybrat, co bude brunetka vařit.

Mohlo by se zdát, že pokud je odhalená, bude lidem jedno, co Kerolay vaří. Opak je ale pravdou. Tři nejpopulárnější pokrmy jsou rozhodně domácí foie gras, lanýžové rizoto a pečená kachna. Oblíbená jsou pak ale i tradiční brazilská jídla.

Chaves má nespočet obdivovatelů, kteří ji zahrnují dárky, někteří jí nabízejí sňatek, jiní prosí o sex. Nejbizarnější nabídka však přišla od muže, který jí vypsal šek na 2,3 milionu korun. Chtěl po ní společnost, doprovod na akce nebo dovolené.

Brazilka jeho nabídku nepřijala, ostatně dokáže si celkem slušně vydělat sama. Její povolání má ale i stinné stránky. Protože je na své křivky pyšná a nebojí se je ukázat, někteří Kerolay závidí.

Kvůli příliš sexy oblečení ji dokonce jednou vyhodili ze supermarketu. A to prý zrovna nakupovala ingredience na vaření pro fanoušky.

Další články

Načítám