Hlavní obsah
Článek

Samozvaná nejpotetovanější Australanka Amber Luke, přezdívaná Dračí žena, na tři týdny oslepla poté, co si nechala potetovat bulvy. Ačkoliv šlo o nesmírně bolestivý a zajisté i nepříjemný zážitek, Amber neváhala proceduru podstoupit znovu.

Za tetování a modifikaci těla dala blondýnka v přepočtu už přes 4 miliony korun. Nedávno šokovala fanoušky, že si po sedmi letech nechala znovu vpravit inkoust do očí. Když to podstoupila poprvé, bohužel to nedopadlo dobře, a tak se mnozí ptali, proč se „nechat mučit“ znovu?

„Na tenhle povedený zákrok jsem čekala sedm dlouhých let. Zase mám kontrolu nad svým tělem,“ vzkázala s tím, že tentokrát byla v dobrých rukou svého léty prověřeného tatéra. A tentokrát naštěstí vše dobře dopadlo.

O zážitek z povedeného zákroku se prý nechtěla ochudit, tvrdí, že si ho po útrapách, kdy na tři týdny přišla o zrak, zaslouží. A fanoušci jí ho moc přáli a v komentářích se jí od nich dostalo plné podpory.

Jiní si zase klepali na čelo, že si měla raději pořídit kontaktní čočky a dát svému tělu pokoj. Co si myslíte vy? Je podle vás jednání Amber obdivuhodné, nebo nad ním vrtíte hlavou? Hlasujte v naší anketě!

Zaslouží si podle vás Amber obdiv?
Ano, je hustá, že do toho šla znovu!
3,3 %
Ani omylem, byla to od ní hloupost!
91,7 %
Hlavně že to dobře dopadlo.
5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5844 čtenářů.
Související témata:
Amber Luke
Slepota

Další články

Načítám