Hlavní obsah
Článek

Brazilská modelka a influencerka Carol Lekker (25) se živí tím, že ženám testuje chlapy. Nyní odhalila svůj seznam požadavků na muže. Co musí její vyvolený splňovat, aby si získal její srdce? Nebude to mít vůbec jednoduché, některé věci jsou hodně bizarní.

Modelka ze São Paula se sama prohlašuje za „detektiva lásky“. Nejenže fotí pro Playboy, ale živí se jako tzv. honey trap – tedy pro ženy testuje věrnost jejich mužů. Nejdříve muže naláká do pasti, a když se chytí, vše se dozví jeho partnerka. Za to si účtuje nemalé peníze a je o ni velký zájem. Za odhalení nevěrníků si nechává platit téměř 40 000 korun.

Nyní odhalila svůj seznam pravidel, která musí splňovat její budoucí partner. Ten to nebude mít vůbec jednoduché. „Jsem single modelka a mám přísná pravidla pro muže. První rok vztahu nesmí jít u mě doma na velkou. Soukromí je velmi důležité a na začátku bychom měli mít nějaká tajemství,“ začíná vyprávět svoje bizarnosti modelka, kterou na Instagramu sleduje 340 000 lidí.

„Pokud chce získat moje srdce, musí umět vařit jako šéfkuchař v pětihvězdičkové restauraci. Zasloužím si to nejlepší ve všech směrech,“ pokračuje Carol s tím, že její muž by měl být také mistrem v masírování nohou. „Také by měl pochopit, že na přípravu potřebuji delší dobu, bez připomínek by měl vyměnit toaletní papír a taky by se měl smát všem mým vtipům, i když nejsou vtipné,“ dodává influencerka. „To, že mi bude pokaždé držet kabelku, je samozřejmostí. Když neumí držet kabelku, jak by potom mohl udržet náš vztah?“

Také je pro ni důležité, aby její partner rozeznal tmavě modrou od černé, aby ji pořádně ocenil a nikdy nezapomněl na jejich výročí,“ vysvětluje modelka s tím, že by měl sledovat všechny seriály, které se jí líbí, a pokud je bude sledovat sám, tak to bere jako zradu.

Další články

Načítám