Hlavní obsah
Článek

Brazilská kontroverzní influencerka Sabrina Low opět vzbudila rozruch. Tentokrát se rozhodla podstoupit extrémní zákrok, před kterým odborníci varují. Protože se jí nelíbila její vulva, nechala si ji zvětšit aplikováním kyseliny hyaluronové.

Za zákrok utratila v přepočtu 471 tisíc korun. A zatímco některé ženy chtějí velikost svých intimních partií spíš redukovat, Sabrina to měla přesně naopak.

„Velikost mé vulvy mě vždycky trápila. Když jsem zjistila, že je možné ji zvětšit, vůbec jsem se nerozmýšlela,“ prozradila pro Need To Know.

Kyselina hyaluronová se aplikuje injekcí, stejně jako u výplní v obličeji. Zákrok trval podle Sabriny asi 30 minut pod lokální anestezií. Do týdne se jí oteklé partie zahojily, stačilo se vyhnout fyzické námaze a sexu.

Sabrina tvrdí, že to za to stálo, odborníci mají nicméně o metodě své pochybnosti. Varují před alergickou reakcí, infekcí nebo následnou asymetrií. Navíc, jako u výplní obličeje, i v tomto případě je zákrok nutno zopakovat, aby kýžený efekt vydržel.

Blondýnka je nicméně spokojená a nezbývá než doufat, že jí nadšení vydrží a zdravotní problémy se jí vyhnou obloukem. Sledující však pochybují, že bylo její rozhodnutí správné.

Ostatně Sabrina bývá terčem kritiky často, je to totiž pěkná provokatérka. Není to tak dávno, co pobouřila tím, že svého psa obarvila na růžovo. Chtěla, aby jí ladil k outfitu.

Související témata:
Sabrina Low

Další články

Načítám