Hlavní obsah
Článek

Když Jacob Hoff oznámil světu, že si bere Samanthu Greenstone za manželku, nejen jeho rodina a známí zůstali v úžasu. Jednatřicetiletý influencer z Los Angeles se totiž sám označuje za gaye, přestože je se Samanthou ve vztahu už šest let. Není tedy divu, že jeho příběh trochu rozvířil vody internetu.

Jacoba jednoznačně přitahují muži, ale se Samanthou jsou prý spřízněné duše. Ani jeho vlastní rodina jejich vztah nechápe, ale dvojice by nemohla být šťastnější. Samantha už dokonce nadšeně chystá veselku.

„Je jasné, že jsme se Samanthou spirituálně spojeni,“ pokusil se na instagramu, kde ho sleduje přes 300 tisíc lidí, o vysvětlení. „Je moje partnerka, člověk, s nímž chci strávit zbytek života. Vzájemně se přitahujeme, žijeme intimně, jen na jiné úrovni. Jde o duševní spojení,“ doplnil, ale mnoho lidí z jeho slov moudrých nebylo.

Jejich vztahu nerozumí ani kamarádi a příbuzní, na internetu se dokonce potýkají s hodnotícími komentáři a dotazy, proč nezůstanou raději přáteli. Dvojice spolu nicméně plánuje založit i rodinu.

Argumentují tím, že jsou zamilovaní a vzájemně se přitahují. Kvůli tomu jde často na přetřes i Jacobova sexuální orientace. Navzdory exkluzivnímu vztahu se ženou trvá na tom, že je homosexuál.

„Jsem gay. Neoznačuji se za bisexuála, preferuji muže. Ale se Samanthou jsem už šest let a je to jako v pohádce. Je to jednoduché, prostě se milujeme,“ má jasno.

Samantha hovoří stejnou řečí. Z Jacoba se jí do teď klepou kolena, když se na ni podívá. Plánuje s ním svatbu, děti a zkrátka strávit zbytek života. Nezbývá než dvojici popřát, aby se jim i nadále dařilo.

4
fotky
Související témata:
Jacob Hoff

Další články

Načítám