Hlavní obsah
Článek

Olivia Dunne si vysloužila přezdívku „nejvíc sexy gymnastka světa“. Nejen díky svému půvabu má už přes 14 milionů sledujících na sociálních sítích, a ti ji bezmezně obdivují. Livvy, jak si blond kráska říká, nicméně přiznala, že někteří fanoušci po ní chtějí dost zvláštní věci.

Většina lidí se chce se svým idolem vyfotit nebo třeba zajít na večeři. Někteří obdivovatelé Olivie jsou ale jiní fajnšmekři. Toužili po vodě z vany, ve které si dávala koupel.

„Pořád jsem vídala komentáře, v nichž po mně lidé chtěli, abych jim poslala vodu po koupání. Říkala jsem si, že jsem to tedy dopracovala. Myslela jsem, že si dělají legraci, tak jsem některým ze srandy i odpověděla, ale brali to vážně,“ popsala v podcastu Best of Both Worlds with Flau’jae.

Podobné komentáře jsou podle Livvy sice šílené, ale má z nich legraci. Mnohem hůř snáší hejty, kdy jí lidé vyčítají, že je úspěšná jenom díky svému vzhledu.

„Už jsem slyšela, že si nic z toho, co mám, nezasloužím. Nebo že gymnastika není opravdový sport,“ protočila panenky Dunne. „Lidé by tak asi nemluvili, kdyby byli na mém místě,“ myslí si.

Jednadvacetiletá dívka dělá gymnastiku na plný úvazek už od 14 let. Reprezentovala Spojené státy a nyní je členkou ženského gymnastického týmu LSU Tigers. Milionářkou se stala v 18 letech a díky TikToku a Instagramu se z ní stala hvězda internetu.

Další články

Načítám