Hlavní obsah
Článek

Australanka Emily Skye promuje na sociálních sítích fitness a zdravý životní styl. Figuru má prakticky dokonalou, a tak mnohé překvapilo, když se nedávno pochlubila povislou kůží na bříšku.

Zvěčnila se ve sportovním, jak je u ní zvykem, a otevřeně promluvila o změnách, kterými její tělo s věkem prochází. Ačkoliv se jí lidé ptají, jestli se netouží přebytečné kůže na břiše zbavit, Emily má jasno.

„Lidé se mě ptají, jak jsem se jí zbavila, jestli jsem si ji nechala odstranit, ale pravdou je, že nikam nezmizela. Je to jenom o tom, jak pózuji a jak je moje tělo nasvícené,“ popsala, proč to většinou vypadá, že má ploché hladké bříško.

Povislou kůži na břiše má prý už 6 a půl roku a vůbec jí nevadí. Ví, že je to maličkost v porovnání s tím, co řeší jiní.

„Pokud vás trápí, jak vypadáte, chápu vás. Neměli by vám říkat, ať to hodíte za hlavu, že jste v pohodě. Je to složitější,“ vzkázala lidem, kteří řeší body image.

Zároveň doplnila, že se je bude snažit nadále podporovat v cestě za zdravějším já. Pro ni je kůže na bříšku odrazem její síly a všeho, čím se svým tělem prošla. Emily ale chápe, že ne každý takhle svoje tělo vnímá.

Související témata:
Emily Skye

Další články

Načítám