Hlavní obsah
Článek

Někteří lidé už zkrátka nevědí, jak by zaujali. V džungli bizáru, který vám poskytnou sociální sítě na jedno jediné kliknutí, se najdou i tací, co se zoufale snaží přilákat víc sledujících tím, že vymýšlí hotové šílenosti. Jako například bývalá soutěžící Miss Bumbum Andressa Urach, která se sledujících zeptala, jak by se tvářili na to, kdyby si nechala implantovat třetí prso.

Slavné Brazilce modifikace těla není cizí. Už si nechala rozříznout jazyk, ale teď je ochotná zajít ještě dál. A co jí na nápad řekli fanoušci? Většina si pochopitelně klepala na čelo.

„To nemáš v okolí nikoho, kdo by tě zadržel?“ vrtěl hlavou jeden z komentujících. „Zoufalá snaha zaujmout,“ ozval se jiný. „Pokud se chceš stát bizárem roku, směle do toho,“ zaznělo také.

Hvězda filmů pro dospělé si nechala rozříznout jazyk právě proto, aby při natáčení podávala lepší výkon, a s výsledkem je maximálně spokojená, i když její „hadí jazyk“ dost kritizují.

Navíc nejde o jediný kontroverzní zákrok, který podstoupila. Nechala si také vyjmout několik žeber a zvětšit prsa. Velkou část jejího těla také pokrývá tetování, které zakrývá jizvy po zpackaných plastikách.

Kvůli soutěži o nejhezčí zadeček, ve které nakonec skončila na druhém místě, si totiž v roce 2012 nechala vyplnit hýždě hydrogelem. Výplně si však musela nechat odstranit poté, co kvůli infekci dostala sepsi a utrpěla zástavu srdce.

Díky 3D tetování si ale na ošklivý zážitek ani nevzpomene, jak sama uvedla. Dokonce zvažuje, že se nechá potetovat víc. Možná by ale nebylo od věci si občas připomenout, že kvůli nebezpečným a zbytečným zákrokům málem zemřela. Třeba by si třetí ňadro potom lépe rozmyslela.

Související témata:
Andressa Urach

Další články

Načítám