Hlavní obsah
Článek

Hvězda filmů pro dospělé Hayley Davies je v branži už nějaký ten pátek. Dost dlouho na to, aby věděla, jak vydělat peníze bez větší dřiny. Své si totiž už odmakala, v minulosti kývla na každou nabídku na natáčení, až se to podepsalo na jejím zdraví. Teď se ale věci mají jinak. Hayley si přijde na slušné peníze jednoduše tím, že muže ponižuje. A ještě si u toho připadá jako královna.

Pětadvacetiletá blondýnka si vysloužila přezdívku „největší dříčka v průmyslu“. Za půl roku natočila 300 filmů pro dospělé. A tím získala slušnou popularitu nejen u kolegů, ale především u fanoušků. Ti mají mnohdy na Hayley bizarní požadavky a ta se jim kupodivu nebojí vyhovět.

„Hodně chlapů chce, abych jim ohodnotila jejich penisy,“ pochlubila se s nejčastější žádostí. To ale není všechno. Ti, co nejsou v rozkroku zrovna extra obdařeni, Hayley prosí, aby jim za to nadávala. Ponižování takovým mužům dělá dobře a jsou vděční, když slyší, jak malá jejich přirození jsou.

Bývalé IT specialistce chodily podobné žádosti od mužů už na počátku kariéry. Nejprve si myslela, že to byla náhoda, ale nakonec natáčí i několik takových ponížení týdně. Jsou to v oboru totiž běžné žádosti.

„Lidé mají tolik úchylek, o kterých jste nikdy ani neslyšeli,“ prozradila Hayley pro DailyStar. Ponižovat od ní chtějí nejčastěji vlivní muži na vyšších pozicích, často svalnatí a dobře udržovaní.

A o co ji ještě takoví pánové prosí? Verbální ponižování je jenom začátek. Někteří žádají, aby si z nich Hayley udělala otroka a vodila je na vodítku. „Jeden zákazník si přál, abych mu přibouchla p*ro mezi dveřmi. Ale i já mám své hranice,“ dodala na vysvětlenou.

Hayley by nikdy nikomu fyzicky neublížila. Zákazníci k ní vzhlíží a uctívají ji jako bohyni, což Hayley dělá prý velmi dobře.

Související témata:
Hayley Davies
Ponižování

Další články

Načítám