Hlavní obsah
Článek

Jednačtyřicetiletý brazilský hudebník Simão Wolf nedávno koncertoval ve městě Cacador, když mu začal zvonit telefon. Volala máma, a té se přece hovor neodmítá. Přestal tedy hrát a hovor zvedl, povídali si pak na hlasitý odposlech před celým sálem fanoušků. Scénu zachytil jeden z přítomných.

Na videu Simão otáčí telefon, aby divákům ukázal, že na druhém konci videohovoru je jeho maminka jménem Marlice. Dá ji na hlasitý odposlech a začnou si povídat. Nejde ovšem o nic vážného, máma chtěla jen pozvat syna s rodinou na návštěvu.

Marlice nejdřív vůbec netuší, že narušuje koncert, a zeptá se ho: „Chtěla jsem se zeptat, kde jsi?“ Publikum vyprskne smíchy, zatímco Simão odpoví: „Právě teď jsem uprostřed vystoupení. Co potřebuješ, mami?“ Maminka odpoví: „Chtěla jsem, abys sem přišel ty, děti a Duda (Simãova manželka) a dali jste si čokoládový dort!“ Simão souhlasí s návštěvou příští den a oba zavěsí.

Po rozloučení houslista ještě promluvil k divákům: „Chtěl jsem vám říct, že matka je v rodině nejdůležitější. Ať už tedy děláte cokoli, nikdy nezapomínejte na péči o mámu!“ Krátká scénka dojala většinu diváků v sále a další tisíce lidí chválily Simãa za jeho slova zpětně, poté, co sdílel video svým sledujícím na instagramu. To získalo desítky milionů zhlédnutí a více než 1,3 milionu srdíček.

„Přesně tak. Přál bych si, aby ta moje ještě žila, abych mohl všechno zastavit a promluvit si s ní,“ okomentoval jeho poselství jeden z fanoušků. „Tohle je jedno z nejkrásnějších gest, jakých jsem byla za svůj život svědkem,“ dočkalo se hudebníkovi další pochvaly v komentářích.

Simão Wolf je brazilský houslista, skladatel a dirigent, který si získal oblibu díky svým jedinečným instrumentálním vystoupením. Pochází z Campos Novos v brazilském státě Santa Catarina a ve svém hudebním projektu kombinuje klasický zvuk houslí s moderními prvky a populárními melodiemi. Inspiraci prý často hledá mezi evropskými hudebními trendy.

Jeho koncerty se vyznačují energií a emocemi, které dokážou oslovit publikum všech věkových kategorií, i proto bývají oblíbené na rodinných a městských akcích. Wolfova hudba přitahuje pozornost také na youtubu, kde má tisíce zhlédnutí na videoklipech svých nejznámějších coverů. Kromě toho, že vede svůj hudební projekt, je také velmi uznávaným učitelem houslí.

4
fotky

Další články

Načítám