Hlavní obsah
Článek

Haley a Hanna Cavinderovy se proslavily jako hráčky univerzitního basketbalového týmu Miami Hurricanes. Když půvabná dvojčata zapózovala v domácích dresech, stal se z jejich fotek virál. A modelingové nabídky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Sestry se minulý víkend blýskly na mole Sports Illustrated a nutno dodat, že v bikinách jsou naprosto úchvatné.

Kvůli modelingu si daly jednu sezonu pauzu, ale teď už se sestry vrací k basketu. „Posledních pár měsíců se nemůžu dočkat, až se vrátím do hry, o které jsem si myslela, že už není mou vášní. Ale dám ještě jednu sezonu,“ oznámila na sociální síti X Hanna jako první.

O den později se k ní přidala i Haley. „Nic pro mě není důležitější než pouto s mou sestrou. Příležitost zahrát si ještě jednou spolu si prostě nemohu nechat ujít,“ doplnila k oznámení.

Podle záznamů z loňského léta sestry vydělaly na sportovních smlouvách v přepočtu přes 20 milionů. Vracet by se k basketbalu tedy nejspíš nemusely, ale zdá se, že jde o srdeční záležitost.

A nám nezbývá než doufat, že nezanevřou ani na modeling. Na přehlídkových molech jim to totiž nesmírně sluší, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Související témata:
Haley a Hanna Cavinder

Další články

Načítám