Hlavní obsah
Článek

Nevlastní sourozenci Matilda Eriksson (23) a Samuli Eriksson (27) z Finska se stali bratrem a sestrou, když se její matka v roce 2019 provdala za jeho otce. Jde tak o nevlastní sourozence. Oba tomu nasadili korunu, když se vzali.

V roce 2021 po noci plné vášně sourozenci zjistili, že jsou do sebe bláznivě zamilovaní. Matilda si všimla, jak se na ni Samuli dívá a sama cítila to stejné. „Ztratila jsem se v krásných modrých očích mého nevlastního sourozence,“ řekla. „Co to dělám? Co když si toho někdo všimne? To je tak divné! Vždyť je to můj nevlastní bratr,“ řekla Matilda pro That´s Life s tím, že se sama před sebou styděla.

Čím více času spolu dvojice trávila, tím cítili silnější chemii. Oba ale věděli, že to takhle dál nemůže pokračovat. „Přesto citům neporučíš, nebylo možné mu odolat, i když jsme se oba snažili,“ vysvětlila kráska.

O týden později se na chatě rodičů ve vířivce líbali. Oba cítili, že je to špatné, ale zároveň i správné. „Matka mi řekla, ať poslouchám své srdce a na nic se neohlížím. Tak jsem to udělala a brzy jsme se k sobě nastěhovali,“ řekla. Oba se samozřejmě setkali s kritikou. Kolegové a kamarádi jim říkali, že to je divné, když jsou přece bratr a sestra.

„Nedali jsme na jejich názory, a rozhodně to pro nás nebyla překážka. Za půl roku jsme si dokonce oba navzájem navrhli zásnubní prsteny. Když jsem rodičům řekla, že se budeme brát, podpořili nás.“ Pár měl svatbu letos v květnu, a to na stejném místě, kde se poprvé setkali – tam kde se brali jejich rodiče.

„Když jsem šla uličkou ve svých princeznovských svatebních šatech, spojili jsem se s mým nastávajícím pohledem a já šla co nejrychleji, abych už byla u něj. Konečně jsem dosáhla svého štěstí,“ řekla kráska, která si vůbec nepřipouští, že by byl její manžel zároveň i její bratr, byť nevlastní.

Dvojice sdílela svůj příběh na TikToku v naději, že změní názory ohledně vztahů mezi nevlastními sourozenci. I když se setkali se spoustou negativních komentářů, hodili je za hlavu a neřeší je.

„Dostáváme spoustu komentářů typu „jděte na terapii“, „je to nechutné“, „ze všech lidí na světě jste si vybrala svého nevlastního bratra“ nebo „je mi z vás špatně,“ dodala Matilda. Co se týče jejich budoucnosti, manželé nyní plánují koupit si dům, cestovat po světě a mít děti.

Související témata:

Další články

Načítám