Hlavní obsah
Článek

Člověk si nevybere. Ženy, které se narodí s velmi malým poprsím řeší v podstatě podobné problémy jako ty, co mají prsa obrovská. Nemohou sehnat padnoucí spodní prádlo a slýchávají nemístné poznámky na adresu svého dekoltu. Své o tom ví zpěvačka Indiana Massara, která promluvila o životě s prsy velikosti AAA.

Australská zpěvačka na instagramu přiznala, že musí nakupovat oblečení v dětské sekci. Kousky pro dospělé jí většinou nepadnou. Dokonce i bikiny, v nichž se sledujícím ukázala, jsou dětské velikosti.

Ačkoliv si z toho Indiana těžkou hlavu nedělá, od internetových trollů si hned vyslechla. „Velikost košíčků-neexistující,“ popíchl ji jeden takový, zatímco jiný si přisadil, že jsou její prsa jako štípance od komárů.

Brunetka, která aktuálně sídlí v USA, se k nim ani nemusela vyjadřovat, na její obranu rychle přispěchali fanoušci, kteří ji zahrnuli podporou a láskou. Své oblíbenkyni vzkázali, že je nádherná a obdivují její odvahu ukázat se, jaká je, místo aby se snažila změnit nebo své „nedostatky“ zakrýt.

Ozvali se dokonce tací, co od dospívání řeší stejné problémy jako Indiana. Ta je pro ně inspirací a dodává jim odvahu nevycpávat si podprsenky.

Související témata:
Indiana Massara

Další články

Načítám