Hlavní obsah
Článek

Čtyřiadvacetiletá grafička a influencerka Mariandree Cárdenas skončila kvůli astmatickému záchvatu na tři dny v kómatu. Na pokraji smrti se jí prý zjevil Bůh a ukázal jí, co přijde, když tento svět opustíme.

Mariandree pracovala z domova, když se začala dusit. Než ztratila vědomí, naštěstí stihla poslat zprávu matce a bratrovi. Ti ji už našli v bezvědomí. Okamžitě zavolali záchranku, v nemocnici ji pak hned napojili na přístroje.

„Skoro nic jsem nevnímala a nemohla jsem reagovat. Poslední, co si pamatuji, je, jak doktor nebo sestra říkají, že jsem odešla. Vmžiku jsem se ocitla mimo Zemi,“ tvrdí Guatemalka.

A na své cestě údajně potkala svého stvořitele. Ocitla se prý na prosvětleném místě, bez slunce nebo měsíce či hvězd. Seděla u stolu plného jídla, které nikdy neviděla, s lidmi, kteří už neměli lidskou podobu, byli pouze světlem. Komunikovali spolu myšlenkami, nikdo nemluvil nahlas.

Brunetka popsala, že si připadala, jako by tam patřila. Už si nevzpomínala na svůj život na Zemi, na svou rodinu. Jako by nic z toho nikdy nebylo.

Cítila prý jenom lásku, která vycházela ze světelných bytostí, které s ní stolovaly. Jako by byly její součástí. Naproti ní pak seděl Bůh, z něhož vycházela záře, která osvětlovala celý prostor.

„Neviděla jsem mu do tváře, ale vím, že se smál,“ tvrdí Mariandree. „Všichni jsme se smáli a oslavovali můj příchod, i když jsem nevěděla, že jsem právě přišla, nepamatovala jsem si, co bylo předtím na Zemi.“

Dále si pamatuje, že viděla všemi barvami spektra a cítila klid a radost. Pak si ji vzal Bůh stranou a sdělil jí, že se musí vrátit. Influencerka netušila kam a nechtěla místo opustit. Vysvětlil jí tedy, že se znovu setkají, ale ještě není její čas a musí jít zpátky na Zemi. Musí se vrátit kvůli lásce.

V tu chvíli se Mariandree probudila z kómatu. Podle sebe byla v nebi tři hodiny, ve skutečnosti byla v kómatu tři dny. Probrala se však bez následků a druhý den mohla jít domů.

Mariandree je přesvědčena, že potkala Boha. „Nemyslím, že šlo o delirium. Myslím, že jsem si měla něco prožít, protože to tak Bůh chtěl. Vybral si mě, aby mi ukázal, co nás čeká po smrti. Jako by se mnou chtěl strávit nějaký čas a pak mě vrátit,“ dodala na závěr. Nezbývá než doufat, že se nemýlila.

Související témata:
Mariandree Cárdenas

Další články

Načítám