Hlavní obsah
Článek

Čtyřicetiletá Carly Sare ze Sydney v Austrálii se podělila se světem o radostnou novinku, že se provdala za 60 lidí naráz. Chtěla tím dokázat, že platonická láska je také láska a nemusíte milovat pouze svoje milence.

Opulentní třídenní ceremonie proběhly kousek od Brisbane. Carly řekla ano všem 60 vyvoleným během veselky se vším všudy. Došlo na novomanželské sliby i tance. Ovšem tradiční bílé šaty Carly vyměnila za plejádu barev, stejně jako „ženiši“.

„Mé největší životní lásky jsou mí přátelé. Mám s nimi nejkrásnější vztahy,“ vysvětlila svatební fotografka, která strávila na svatbách celý život a rozhodla se touto formou vyznat lásku svým nejbližším přátelům.

Místo prstenů se navlékaly korálky na náhrdelník, který se pak symbolicky pověsil nevěstě kolem krku. Ta popsala obřad jako magický a rozhodnutí provdat se za své přátele jako nejlepší rozhodnutí svého života.

„Svatby by měly být oslavou každé formy lásky a partnerství, které v životě zažijeme. Vezměte si své přátele. Milujte své milence,“ vyzvala na závěr umělkyně, která doufá, že svými snímky inspiruje ostatní k podobné akci. Jak oslavy lásky probíhaly, se podívejte v galerii.

Související témata:
Carly Sare

Další články

Načítám