Hlavní obsah
Článek

Výplně rtů nebo tváří jsou dnes zcela běžně žádanou procedurou. Ženy mají ale stále častěji zájem i o jiné oblasti. I influencerka Tracy Kiss (36) se rozhodla, že si nechá přifouknout pysky, a řeč není o jejích ústech.

Za vyplnění stydkých pysků dala fitness koučka v přepočtu 16,5 tisíce korun. Dle vlastních slov chtěla svou „scvrklou švestku“ proměnit v „nabušenou broskev“. Budiž jí přáno. Zákrok podstoupila začátkem měsíce a okamžitě zaznamenala rozdíl. A to nejen na pohled, ale především při sexu.

Není to zdaleka poprvé, co šla Tracy pod kudlu kvůli intimním partiím. Ty si před sedmi lety nechala pro změnu zmenšit. Vadily jí při sportu a běžných denních činnostech. Operace proběhla úspěšně, ale po čase začaly Tracy trápit bolesti například při jízdě na rotopedu.

Začala se proto zajímat o tzv. omlazení intimních partií. Bylo jí řečeno, že její labia majora neboli velké stydké pysky ztratily věkem svůj objem. To jí působilo bolesti a nepohodlí. Tracy neváhala a jen několik týdnů po zákroku už dokonce hovoří o sexuálním probuzení.

„S věkem se prostě scvrkáváte. Vaše vlasy, rty, genitálie, všechno ztrácí objem. Když jsem před lety podstoupila labioplastiku, netušila jsem, že se moje stydké pysky budou zmenšovat. O tom vám nikdo neřekne,“ postěžovala si svým sledujícím Tracy.

Ta do té doby ani netušila, že lze na místo aplikovat výplně. Ty nyní chrání oblast, která byla příliš odhalená a působila jí diskomfort.

„Nejen že to lépe vypadá, ale jsem mnohem citlivější. Tolik let jsem v těch místech ani neměla cit. Sex je teď lepší než kdy dřív. Rozhodně jsem tam dole omládla,“ uvedla s tím, že by zákrok doporučila ženám, které mají problém dosáhnout orgasmu.

Na ty apeluje, aby se rozhodně nestyděly. Chce jim ukázat, že se v dnešní době dá všechno vyřešit. „Nikdo nechce stárnout v obličeji, ale díky moderní medicíně už nemusíme ani tam dole,“ uzavřela spokojeně.

5
fotek
Související témata:
Omlazení

Další články

Načítám