Hlavní obsah
Článek

Hvězda sociálních sítí a dvojnásobná maminka Tracy Kiss utratila v přepočtu skoro 3 miliony korun za plastiky, aby vypadala dle svých představ. Kvůli vzhledu ji ale ostatní maminky spolužáků jejích dětí hejtují. Tracy si myslí, že jí závidí, protože jsou samy se sebou nespokojené.

Tracy už si při vyzvedávání dětí ze školy vyslechla pár poznámek, které jí neudělaly dobře. Kromě toho, že na ni ostatní maminky posměšně zírají, často její tělo i hanlivě komentují. Podle Tracy si ženy myslí, že jim chce přebrat muže nebo že tajně točí porno.

Ale nejsou to jen matky spolužáků jejích dětí, kdo ji hodnotí. „Ať už jdu nakoupit, vyzvedávám děti ze školy, nebo venčím psy, lidé pořád zírají nebo mají poznámky. A to i když jsem oblečená jako každý jiný,“ stěžuje si blondýnka.

Lidé ji prý osočují, že si nechala zvětšit poprsí, aby upoutala pozornost, ale Tracy tvrdí, že jde čistě o osobní preferenci.

S ostatními rodiči u dětí ve škole se vůbec nebaví, na muže se raději ani nedívá a snaží se být neviditelná. Ale už se jí prý dokonce stalo, že se kvůli ní začaly páry hádat.

„Většinou se to děje, když na mě muži čumí a jejich ženy samy nemají sebevědomí,“ povzdechla si pro deník The Sun svobodná maminka.

A co je horší, ovlivněné jsou tím vším i její děti. Šestnáctiletá dcera a dvanáctiletý syn se snaží maminku bránit, a tak si hodně všímají, když na ni druzí hledí nebo si o ní šuškají.

A protože už toho má Tracy po krk, rozhodla se, že si nechá poprsí zmenšit. Celkově by se chtěla vrátit ke svému přirozenému vzhledu.

„Mít velká prsa, umělé nehty, prodloužené vlasy a nástřik opálení bylo cool, když jsem byla dvacetiletá a hledala se. Ale potom, jak mě lidé odsuzují kvůli vzhledu, už nechci vypadat uměle,“ zdůvodnila.

Místo umělého vzhledu by se Tracy ráda smířila s tím, co jí nadělila příroda. Rozhodně netouží po pozornosti. Děti prý podporují všechna její rozhodnutí.

Tracy se na zmenšení poprsí těší, uleví se jí, až si nebude muset nechávat šít podprsenky na míru.

„Jenom bych si přála, aby lidé víc vážili slova, když posuzují druhé. Aby se navzájem přijímali, jací jsou, a cenili svou jedinečnost,“ vyslovila na závěr své přání.

Související témata:
Tracy Kiss

Další články

Načítám