Hlavní obsah
Článek

Influencerka Karolina Agata Sankiewicz, známá také jako Dubai Barbie, je pro zajímavé záběry ochotná zajít hodně daleko. Naskočí třeba na surf v podpatcích a těsných minišatech. Její videa na TikToku jsou ale kvůli tomu terčem posměchu. Blondýnce totiž nevěří, že opravdu surfuje, a dělají si z ní legraci.

Můžete ji vidět na surfu ve velké večerní nebo třeba v kuchařském, jak servíruje pizzu. Karolinina kreativita zjevně nezná hranic. Když loni sdílela první takové video, stal se z něj virál a vyneslo jí půl milionu sledujících.

Lidé ale zpochybňují pravost videí a nepomohlo ani to, že influencerka sdílela tzv. zákulisní záběry, na nichž padá do vody.

Polku žijící v Dubaji si vzali na paškál i ostřílení surfaři, kteří tvrdí, že kdyby videa byla pravá, vítr by jí čechral vlasy a hýbal se sukní.

Karolina se ale brání, že jsou videa rozhodně autentická. „Opravdu to není fotomontáž, to, co lidi vidí, je dvacetisekundový záběr, který se povedl,“ uvedla v ranní show pro polskou televizi.

@boss_baby001k

Barbie girl 🏄‍♀️ 🎥 @Maryamcaptures @barbie @Barbie Movie #barbiegirl #barbie #dubai

♬ original sound - La Cuenta Millennnial✨

Popsala také, že jede za lodí, na které má mnoho pomocníků, kteří jí podávají rekvizity a radí, jestli si má třeba upravit vlasy, sukni apod.

Dle jejího popisu vypadá příprava takového videa celkem náročně. Výsledný efekt za to ale stojí a námaha se Karolině rozhodně vyplatila. Dnes ji jen na Instagramu sleduje skoro 880 tisíc lidí a popularita jejích videí stále stoupá. O jejich pravosti si udělejte obrázek sami, surfující dubajskou barbie můžete zhlédnout výše.

Související témata:
Karolina Agata Sankiewicz

Další články

Načítám