Hlavní obsah
Článek

Brazilka Janaína Prazeres proslula před časem tím, že ji časopis Playboy vyhlásil dokonalou ženou. Taková dokonalost ovšem něco stojí a v případě pětatřicetileté blondýnky rozhodně ne málo. Jen za injekce do pozadí prý měsíčně utratí těžko uvěřitelných 9200 liber, v přepočtu tedy 276 tisíc korun. Není divu, že tato libůstka negativně ovlivňuje i její osobní život.

Janaína, kterou prý před časem brutálně napadl a zbil přítel, se nespokojí jen tak s něčím a do svých hýždí si nechává aplikovat lososí sperma. Tato jedinečná technika, během níž se látka do kůže dostane pomocí mikrovpichů, totiž slibuje zpevnění a omlazení pokožky. Díky tomu prý její pozadí vypadá stále bezchybně.

Rodačka ze Sao Paula přiznává, že tuto proceduru nepodstupuje příležitostně jako většina lidí, ale že pro ni jde o pravidelný rituál. „Neexistují žádné přestávky,“ říká nekompromisně o nákladné proceduře, jež je známá rovněž jako ošetření polynukleotidy.

Žena, kterou jen na instagramu sleduje 670 tisíc lidí, má kvůli své náročné údržbě prý problémy i ve vztazích. „Trvá mi hodiny, než se připravím. Jednou na mě muž na rande čekal asi dvě hodiny, což mi přijde snesitelné, ale poslal mi zprávu s tím, že to bylo neakceptovatelné,“ přiznala Prazeres, která si ovšem ze všeho špatného dokáže vzít to, co se jí hodí. Podle své teze totiž věří, že jí nejen její titul z Playboye, ale i podobné činnosti stojící čas a peníze pomohou protřídit tolerantní nápadníky od těch, kteří o ni zase tolik nestojí.

5
fotek

Další články

Načítám